• lampros_odontiatros
  • raxati
  • paulou_dontia
  • anthologio
  • little_bees
  • george's_jewellery
  • kargas
  • syntrivani
  • chrysallida_new
  • vlachos_apofraxeis
  • ispecs
  • carbonoff
  • venchi
  • stamatiou_apofraxeis
  • skoumis_metaforiki
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • kids_party
  • Iraklis_Tsims
  • psinokaimetho
  • petshopcorner
  • anagnostou
  • booze
  • dimi_fashion
  • moutrakia.kids.tv
  • jason cafe
  • 3pigs
  • goudis
  • artina bakery
  • enso_tatoo
  • chrisalida
  • Ηλεκτρικά Φασόης

''Ποντικός'' πιάστηκε στη φάκα για ληστείες σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής

Στα πέριξ 24 Μαρτίου 2025

Ένας 37χρονος άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νοτιοανατολικής Αττικής, τα ξημερώματα της Παρασκευής (21/3), κατηγορούμενος για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, βία κατά υπαλλήλων, πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο διερεύνησης καταγεγραμμένων ληστειών σε βάρος υπαλλήλων ξενοδοχείων -κυρίως ημιδιαμονής- σε περιοχές της Αττικής τον τελευταίο μήνα, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νοτιοανατολικής Αττικής, συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών και κατόπιν συνδυαστικής αξιολόγησης πληροφορικών δεδομένων και στοιχείων, εντόπισε τον 37χρονο και διακρίβωσε την εγκληματική του δράση.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, αστυνομικοί εντόπισαν τον 37χρονο να κινείται με όχημα, και τη στιγμή που επιχείρησε να εισέλθει σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Γλυφάδας, τον ακινητοποίησαν. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 37χρονος αντιστάθηκε σθεναρά και προσπάθησε να διαφύγει προτάσσοντας πλαστικό όπλο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, ο 37χρονος κινούμενος με όχημα κυρίως πρώτες πρωινές ώρες εισέρχονταν σε ξενοδοχείο προσποιούμενος τον πελάτη, χρησιμοποιώντας πλαστό δελτίο ταυτότητας, και με την απειλή όπλου σε βάρος των υπαλλήλων, αφαιρούσε χρηματικά ποσά.

Μετά από έρευνα στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πλαστικό πιστόλι που χρησιμοποιούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών,
  • πλαστό δελτίο ταυτότητας,
  • πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης,
  • μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και
  • το χρηματικό ποσό των 405 ευρώ.

Από τη μέχρι στιγμής προανακριτική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί πέντε περιπτώσεις ληστειών σε Σκαραμαγκά, Γλυφάδα, Ελληνικό, Άγιο Δημήτριο και Εξάρχεια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 2712 φορές

Β. Σπανάκης: ''Πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης''

Για τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.