2ο Γυμνάσιο Αλίμου

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας αποχαιρετά με βαθιά θλίψη και απεριόριστο σεβασμό τον αγαπημένο μας συνάδελφο Νίκο Πονηρό, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ο Νίκος Πονηρός δίδασκε το μάθημα της τεχνολογίας στο 2ο Γυμνάσιο Αλίμου, για πολλά χρόνια. Υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια το δημόσιο σχολείο, με έγνοια για τους μαθητές του, για την πρόοδο και την πορεία τους στη ζωή. Συμμετείχε ενεργά στις συλλογικές διαδικασίες του κλάδου, ήταν παρών στις απεργίες, στις Γενικές Συνελεύσεις, στους αγώνες των εκπαιδευτικών και όλων των εργαζομένων.

Με το ήθος, την αγωνιστικότητα και την καλοσύνη του, ο Νίκος κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη των συναδέλφων και των μαθητών του.

Τα τελευταία χρόνια είχε βγει στη σύνταξη. Παρά τη συνταξιοδότηση του, διατηρούσε την επαφή του με το σχολείο, με τους συναδέλφους, ενημερώνονταν και νοιάζονταν για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση, και για όσα απασχολούν συνολικά το λαό και τη νεολαία.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην σύντροφο του, συναδέλφισσα Λίνα, στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 11.00 πμ στο Νεκροταφείο του Π. Φαλήρου.


Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΣ


Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΛΕΝΗ ΜΑΜΑΛΗ


Προβλήθηκε 582 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.