820.000 ευρώ και πήγαμε Μουντομπάσκετ...

Αρθρογραφία 01 Φεβρουαρίου 2014

Επιμένει στην ερώτηση του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ


Την αντίδραση του βουλευτή επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, προκάλεσε η δωρεά των 820.000 ευρώ από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στην FIBA, προκειμένου να "κλειδώσει" η συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας στο Μουντομπάσκετ, όπως αποκάλυψαν τα parapolitika.gr


Όπως ανέφερε σε δήλωσή του, "Διευκρινίζω ότι προσωπικά δεν θα είχα καν ασχοληθεί με την υπόθεση, αν τα κριτήρια της wild card ήταν μόνο κριτήρια αξιών σε τίτλους, σε ιστορία, σε μεγέθη σπουδαίων παικτών, για τα οποία η πατρίδα μας είναι πολύ υπερήφανη.

Πλην όμως, επαναλαμβάνω, ως φίλαθλος, δημοσιογράφος και Βουλευτής, βάζω το θέμα σε επίπεδο αθλητικής και πολιτικής ηθικής. Αθλητικής ηθικής, διότι θέλω οι Εθνικές μας να κερδίζουν αυτό που τους αξίζει ΜΟΝΟ με ιδρώτα και καλάθια".


"Πολιτικής ηθικής, διότι ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, απορρίπτω την ΠΑΣΟΚΟΑΝΤΙΛΗΨΗ της μίζας, για την επίτευξη του σκοπού.

Και όποιος μου πει ότι σε όλα τα επίπεδα του αθλητισμού, ΕΠΟ, ΣΕΓΑΣ, ΕΟΚ, ΕΟΠ κλπ δεν εμπλέκονται Κόμματα και οι πολιτικές νοοτροπίες και μεθοδεύσεις τους, τότε είναι πολύ γελασμένος ή κοροϊδεύει τον εαυτό του.

Άρα για μένα είναι - εκτός από ηθικό - και βαθύτατα πολιτικό το ζήτημα, στο οποίο πρέπει να πάρουν θέση ΟΛΑ τα Κόμματα, που μέχρι τώρα σιωπούν", προσέθεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος έχει καταθέσει και σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Προβλήθηκε 719 φορές

Αλέκος Παναγούλης: 49 χρόνια από τον χαμό ενός αυθεντικού λαϊκού ήρωα

Ήταν η Πρωτομαγιά του 1976. Δύο χρόνια μετά την πτώση της δικτατορίας και το δράμα της Κύπρου. Οι Έλληνες έβλεπαν με αισιοδοξία το μέλλον, αλλά και με την καχυποψία ότι δεν έχουν εξαφανιστεί οι πιθανότητες μίας επιστροφής των χολερικών και των απομειναριών της χούντας.

Η άδεια Αθήνα και τα άδεια όνειρα των παιδιών μας (Ελένη Καλογεροπούλου)

Την ημέρα της γιορτής του Πάσχα βρέθηκα όπως οι περισσότεροι γύρω από ένα οικογενειακό τραπέζι. Εκεί που μετά τον οβελία, ανάμεσα στα γλυκά που έχουν μείνει και στο τελευταίο τσίπουρο, γίνονται οι πιο σημαντικές συζητήσεις.