Συμπολίτισσες, συμπολίτες

Ονομάζομαι Άγγελος Κάνδηλας, εργάζομαι στο Υπουργείο Ανάπτυξης – Γενική Γραμματεία Εμπορίου και κατοικώ με την οικογένειά μου στις εσχατιές της Ηλιούπολης, στην Αγία Μαρίνα.

Η 30ετής εργασιακή μου εμπειρία και η μάχιμη συνδικαλιστική δράση σε Οργανισμό Λαϊκών Αγορών, Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων & Υπουργείο Ανάπτυξης αποτελούν παρακαταθήκη  για προσφορά και έργο στο Δήμο Ηλιούπολης

Πολλές, φρέσκιες και γήινες οι προτάσεις μου για την υλοποίηση των οποίων σας ζητώ έναν εκ των σταυρών σας στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Η Πόλη που θέλω» - Γαβριήλ Αραμπατζής που θα συμμετάσχω.

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας 4 από αυτές, της θεματικής ενότητας «Με τη νεολαία, για τη νεολαία».

Σε επόμενα άρθρα μου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και όχι μόνο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε και για πολλές άλλες.

Διαβάστε και το επικαιροποιημένο πρόγραμμα της παράταξης «Η Πόλη που θέλω» όταν ανακοινωθεί.


----------------------------------------------------------------------------

Νεανικό Στέκι Ψυχαγωγίας, Τέχνης, Πολιτισμού & Αθλητισμού

Με εξασφάλιση πόρων από προγράμματα κοινοτικά και εγχώρια και σε συνεργασία με την Κεντρική Διοίκηση είναι καιρός να αξιοποιηθεί ουσιαστικά η δημόσια περιουσία για τους πολίτες.

Να δημιουργήσουμε Νεανικό Στέκι Ψυχαγωγίας, Τέχνης, Πολιτισμού & Αθλητισμού για να δείξουμε στους νέους το πραγματικό μας ενδιαφέρον για αυτούς και να τους δώσουμε την δυνατότητα να προσφέρουν δημιουργικά στην πόλη αφού το σίγουρο είναι ότι και θέλουν και μπορούν.

----------------------------------------------------------------------------

Πραγματοποίηση ετήσιου Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «Άλκης Καμπανός»

2ήμερο τουρνουά με την συμμετοχή Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Ηλιούπολης και των Νοτίων Προαστίων και ταυτόχρονη πραγματοποίηση δράσεων κατά της βίας στους αθλητικούς χώρους και υπέρ της προώθησης της ευγενούς άμιλλας και του σεβασμού στον αντίπαλο με την συμμετοχή καταξιωμένων αθλητών και δημοσιογράφων.

Στην μνήμη του δολοφονηθέντος φιλάθλου του Άρη Άλκη Καμπανού

--------------------------------------------------------------------------

Ελεύθερη Είσοδος

Για τους νέους και τις νέες, τους ανέργους και τα Α.Μ.Ε.Α. στο θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Μελίνα Μερκούρη» και στο ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής».

-------------------------------------------------------------------------

Πραγματοποίηση ετήσιου Γύρου της Ηλιούπολης «Σωκράτης Γκιόλιας»

Ο Γύρος της Ηλιούπολης θα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου περιμετρικά της πόλης μας και περίπατο 3 χιλιομέτρων και θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, μια Κυριακή του Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της ενίσχυσης του μαζικού αθλητισμού.

Εκκίνηση και τερματισμός του αγώνα δρόμου το αμφιθέατρο του πάρκου Θράκης & Ηρώων Πολυτεχνείου - πέριξ του 15ου Δημοτικού Σχολείου, ελπίζουμε κάποια στιγμή να υλοποιηθεί η πρόταση του Γαβριήλ Αραμπατζή και να ονομασθεί «Σωκράτης Γκιόλιας».

Στην μνήμη του δολοφονηθέντος Ηλιουπολίτη δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

==========================================

Συμπολίτισσες, συμπολίτες

Στις 8 Οκτωβρίου 2023, σε τρεις περίπου μήνες από σήμερα, όλοι οι δημότες και οι δημότισσες Ηλιούπολης θα ψηφίσουμε για να επιλέξουμε την επόμενη δημοτική αρχή. 

Θα έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε αν θέλουμε πραγματικά έναν δήμο καθαρό, φωτεινό, λειτουργικό, ασφαλή, με πράσινες και ανθοστόλιστες πλατείες χωρίς πλαστικό και τσιμέντο, με πεζοδρόμια για τους διαβάτες και όχι για τα αυτοκίνητα, με ενδιαφέρον για τον μαζικό αθλητισμό, με ποδηλατόδρομους, με πραγματικό νοιάξιμο  για την ουσιαστική ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, με σχολεία κοσμήματα για την σχολική κοινότητα. 

Στην δημοτική παράταξη «Η Πόλη που θέλω» - υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής αγαπάμε την ευθύνη, έχουμε και πρόγραμμα και όραμα, γνωρίζουμε τα προβλήματα της πόλης και έχουμε τις λύσεις που χρειάζονται,  δεν κάνουμε εκπτώσεις σε αξίες και αρχές. 

Στην τετραετία που πέρασε η πόλη παρέμεινε ουραγός σε όλους τους τομείς σε σχέση με τους όμορους Δήμους. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Υπάρχει και άλλος δρόμος, υπάρχει και άλλος τρόπος. 

Στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 ψηφίζουμε για Δήμαρχο Ηλιούπολης τον Γαβριήλ Αραμπατζή, στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο και τους συμμετέχοντες της παράταξης «Η Πόλη που θέλω».

Ηλιούπολη, Ιούλιος 2023 

Με εκτίμηση 

Άγγελος Κάνδηλας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης

 «Η Πόλη που θέλω» - υποψήφιος Δήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής 

τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974363184

email: [email protected]

Προβλήθηκε 2884 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...