Συμπολίτισσες, συμπολίτες

Ονομάζομαι Άγγελος Κάνδηλας, εργάζομαι στο Υπουργείο Ανάπτυξης – Γενική Γραμματεία Εμπορίου και κατοικώ με την οικογένειά μου στις εσχατιές της Ηλιούπολης, στην Αγία Μαρίνα.

Η 30ετής εργασιακή μου εμπειρία και η μάχιμη συνδικαλιστική δράση σε Οργανισμό Λαϊκών Αγορών, Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων & Υπουργείο Ανάπτυξης αποτελούν παρακαταθήκη  για προσφορά και έργο στο Δήμο Ηλιούπολης

Πολλές, φρέσκιες και γήινες οι προτάσεις μου για την υλοποίηση των οποίων σας ζητώ έναν εκ των σταυρών σας στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Η Πόλη που θέλω» - Γαβριήλ Αραμπατζής που θα συμμετάσχω.

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας 4 από αυτές, της θεματικής ενότητας «Με τη νεολαία, για τη νεολαία».

Σε επόμενα άρθρα μου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και όχι μόνο, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε και για πολλές άλλες.

Διαβάστε και το επικαιροποιημένο πρόγραμμα της παράταξης «Η Πόλη που θέλω» όταν ανακοινωθεί.


----------------------------------------------------------------------------

Νεανικό Στέκι Ψυχαγωγίας, Τέχνης, Πολιτισμού & Αθλητισμού

Με εξασφάλιση πόρων από προγράμματα κοινοτικά και εγχώρια και σε συνεργασία με την Κεντρική Διοίκηση είναι καιρός να αξιοποιηθεί ουσιαστικά η δημόσια περιουσία για τους πολίτες.

Να δημιουργήσουμε Νεανικό Στέκι Ψυχαγωγίας, Τέχνης, Πολιτισμού & Αθλητισμού για να δείξουμε στους νέους το πραγματικό μας ενδιαφέρον για αυτούς και να τους δώσουμε την δυνατότητα να προσφέρουν δημιουργικά στην πόλη αφού το σίγουρο είναι ότι και θέλουν και μπορούν.

----------------------------------------------------------------------------

Πραγματοποίηση ετήσιου Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «Άλκης Καμπανός»

2ήμερο τουρνουά με την συμμετοχή Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Ηλιούπολης και των Νοτίων Προαστίων και ταυτόχρονη πραγματοποίηση δράσεων κατά της βίας στους αθλητικούς χώρους και υπέρ της προώθησης της ευγενούς άμιλλας και του σεβασμού στον αντίπαλο με την συμμετοχή καταξιωμένων αθλητών και δημοσιογράφων.

Στην μνήμη του δολοφονηθέντος φιλάθλου του Άρη Άλκη Καμπανού

--------------------------------------------------------------------------

Ελεύθερη Είσοδος

Για τους νέους και τις νέες, τους ανέργους και τα Α.Μ.Ε.Α. στο θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Μελίνα Μερκούρη» και στο ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής».

-------------------------------------------------------------------------

Πραγματοποίηση ετήσιου Γύρου της Ηλιούπολης «Σωκράτης Γκιόλιας»

Ο Γύρος της Ηλιούπολης θα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου περιμετρικά της πόλης μας και περίπατο 3 χιλιομέτρων και θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, μια Κυριακή του Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της ενίσχυσης του μαζικού αθλητισμού.

Εκκίνηση και τερματισμός του αγώνα δρόμου το αμφιθέατρο του πάρκου Θράκης & Ηρώων Πολυτεχνείου - πέριξ του 15ου Δημοτικού Σχολείου, ελπίζουμε κάποια στιγμή να υλοποιηθεί η πρόταση του Γαβριήλ Αραμπατζή και να ονομασθεί «Σωκράτης Γκιόλιας».

Στην μνήμη του δολοφονηθέντος Ηλιουπολίτη δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

==========================================

Συμπολίτισσες, συμπολίτες

Στις 8 Οκτωβρίου 2023, σε τρεις περίπου μήνες από σήμερα, όλοι οι δημότες και οι δημότισσες Ηλιούπολης θα ψηφίσουμε για να επιλέξουμε την επόμενη δημοτική αρχή. 

Θα έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε αν θέλουμε πραγματικά έναν δήμο καθαρό, φωτεινό, λειτουργικό, ασφαλή, με πράσινες και ανθοστόλιστες πλατείες χωρίς πλαστικό και τσιμέντο, με πεζοδρόμια για τους διαβάτες και όχι για τα αυτοκίνητα, με ενδιαφέρον για τον μαζικό αθλητισμό, με ποδηλατόδρομους, με πραγματικό νοιάξιμο  για την ουσιαστική ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, με σχολεία κοσμήματα για την σχολική κοινότητα. 

Στην δημοτική παράταξη «Η Πόλη που θέλω» - υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής αγαπάμε την ευθύνη, έχουμε και πρόγραμμα και όραμα, γνωρίζουμε τα προβλήματα της πόλης και έχουμε τις λύσεις που χρειάζονται,  δεν κάνουμε εκπτώσεις σε αξίες και αρχές. 

Στην τετραετία που πέρασε η πόλη παρέμεινε ουραγός σε όλους τους τομείς σε σχέση με τους όμορους Δήμους. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Υπάρχει και άλλος δρόμος, υπάρχει και άλλος τρόπος. 

Στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 ψηφίζουμε για Δήμαρχο Ηλιούπολης τον Γαβριήλ Αραμπατζή, στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο και τους συμμετέχοντες της παράταξης «Η Πόλη που θέλω».

Ηλιούπολη, Ιούλιος 2023 

Με εκτίμηση 

Άγγελος Κάνδηλας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης

 «Η Πόλη που θέλω» - υποψήφιος Δήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής 

τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974363184

email: [email protected]

Προβλήθηκε 2420 φορές

 ''Θα κάνουμε το Δήμο Ηλιούπολης Πρότυπο Εξυπηρέτησης του Καταναλωτή και Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας'' - Άγγελος Κάνδηλας, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης

Στη δημοτική παράταξη «Η Πόλη που θέλω» με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζή έχουμε και όραμα και πρόγραμμα, αγαπάμε και την ευθύνη και τη δημιουργία, νοιαζόμαστε για την Ηλιούπολη.

Ο Υμηττός εκπέμπει SOS, η Ηλιούπολη ρημάζει και ο Δήμαρχος κόβει... ''μεταξωτές'' κορδέλες!  του Γιώργου Ιωσηφέλη

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οι θερμοκρασίες και λόγω του παρατεταμένου καύσωνα έχουν χτυπήσει κόκκινο και ο απερχόμενος Δήμαρχος, κύριος Χατζηδάκης είτε ζει σε ένα όνειρο θερινής νυκτός, είτε απλώς επιχειρεί να εκμεταλλευθεί τη θερινή ραστώνη και τα «μπάνια του λαού».

Ο Ηλιουπολίτης Μηχανολόγος Μηχανικός Γιώργος Καμμένος - Έξι χρόνια μετά | Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ

13 Ιουλίου 2017: Ξέσπασε πυρκαγιά στον εσωτερικό χώρο της Βιομηχανίας πλαστικών ειδών EL PLAST, η οποία επεκτάθηκε στο δάσος της περιοχής πέριξ του εργοστασίου, εν ώρα δοκιμαστικής λειτουργίας μίας εκ των μηχανών έγχυσης πλαστικού, με συνέπεια το θανατηφόρο τραυματισμό και την κατάληξη του Γιώργου Καμμένου

Εδώ έχει πάντα ΗΛΙΟ-υπολή - Πως μπορεί η Ηλιούπολη να γίνει ξανά ''φωτεινή πόλη''!  του Γιώργου Ιωσηφέλη

Η Ηλιούπολη είναι για τους περισσότερους Ηλιουπολίτες και Ηλιουπολίτισσες όχι μόνο ο τόπος που γεννηθήκαμε, αλλά και η πόλη που μεγαλώσαμε, ονειρευτήκαμε, ξενυχτίσαμε και αγαπήσαμε.

Διανομέας ετών 58: Μονόδρομος το delivery για τον κ. Γιώργο

Τα αυξημένα ποσοστά ανεργίας και ο εργασιακός αποκλεισμός λόγω των ηλικιακών διακρίσεων κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης και έπειτα, υποχρέωσε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να στραφούν στη διανομή και στην κατ' οίκον παράδοση για να μπορέσουν να επιβιώσουν.