Άγιος Δημήτριος: 54χρονη έπεσε από φωταγωγό διαμερίσματος δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας

Στα πέριξ 22 Ιουλίου 2025

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 22 Ιουλίου στον Άγιο Δημήτριο, όταν μια 54χρονη γυναίκα έπεσε από τον φωταγωγό διαμερίσματος του δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, όπου διαμένει μαζί με τον αδερφό της.

Η πτώση έγινε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταλήξει στον κοινόχρηστο χώρο του πρώτου ορόφου. Από την πτώση υπέστη τραυματισμούς στα κάτω άκρα, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν πληροφορίες για άλλου είδους κακώσεις.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε την τραυματισμένη γυναίκα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου της παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα.

Τα ακριβή αίτια της πτώσης διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για ατύχημα ή άλλου είδους περιστατικό.

www.npress.gr

Προβλήθηκε 1308 φορές

Θρίλερ στον Νέο Κόσμο: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε διαμέρισμα και διπλά τους μια καραμπίνα - Η γυναίκα έχει πυροβοληθεί στον θώρακα

Νεκροί βρέθηκαν ένας άνδρας και μια γυναίκα σε διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο το βράδυ της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου με την γυναίκα να βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση.