Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Στα πέριξ 24 Απριλίου 2025

Δύο άντρες συνελήφθησαν για διαρρήξεις στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού για να «μπούκαραν» σε σπίτια.

Οι συλληφθέντες έκαναν… χρυσές δουλειές τις ημέρες του Πάσχα, εκμεταλλευόμενοι την απουσία πολλών πάρα πολύ μεγάλου αριθμού πολιτών λόγω των διακοπών. Ωστόσο, η αστυνομία μπόρεσε να τους εντοπίσει στον Άγιο Δημήτριο, όπου έκαναν τις διαρρήξεις, και επ’ αυτοφώρω να περάσει χειροπέδες σε δυο άνδρες ηλικίας 33 και 19 ετών.

Οι δύο Γεωργιανοί κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Μενελάου στον Άγιο Δημήτριο. Παρότι χτύπησε ο συναγερμός, αυτοί δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν τη δράση τους.

Για κακή τους τύχη οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν γρήγορα και με τη βοήθεια πολιτών κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους περάσουν χειροπέδες.

Βρέθηκαν πάνω τους διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 2244 φορές

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.

Η νέα διοικητική δομή του Δήμου Αλίμου: Οι αντιδήμαρχοι, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι και οι αρμοδιότητες

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία της πόλης και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, προχώρησε στον ορισμό της νέας ομάδας διοίκησης.