Άγιος Δημήτριος: Τρεις ανήλικοι λήστεψαν οδηγό ταξί - Συνελήφθησαν οι δύο

Στα πέριξ 22 Αυγούστου 2022

Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού από τρεις ανήλικους… «νταήδες» έπεσε ένας οδηγός ταξί στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης όταν οι νεαροί επιβιβάστηκαν σαν πελάτες στην λεωφόρο Καλαμακίου στον Άλιμο και ζήτησαν από τον 36χρονο οδηγό να τους μεταφέρει στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Ξαφνικά, την ώρα που έφτασαν έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, τα «παιδιά» άρχισαν να χτυπούν με τα χέρια τους τον εμβρόντητο αυτοκινητιστή.

Τελικά, κατάφεραν και του πήραν περίπου τριάντα ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο οδηγός ταξί, αφού συνήλθε, ειδοποίησε την αστυνομία και λίγο αργότερα περιπολικά και μοτοσικλετιστές της Άμεσης Δράσης εντόπισαν τους δυο από τους τρεις νεαρούς.

Πρόκειται για έναν 17χρονο και έναν 15χρονο οι οποίοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς τους. 

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 776 φορές

 Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη: ''για όσα ονειρεύονται τα παιδιά είμαστε κοντά τους''.

Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ η παιδεία οφείλει κυρίως να δίνει σταθερά σημεία προσανατολισμού, δοκιμασμένες αξίες και καταξιωμένα ιδεώδη ως βάση του ζην, του συζήν και του ευζην.

Καλοριφέρ ''εξερράγη'' σε σχολείο - ''Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα''

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης – Υμηττού για επικίνδυνο περιστατικό στο 1ο Λύκειο Υμηττού, όπου σώμα καλοριφέρ εκτόξευσε καυτό νερό υπό πίεση μέσα σε αίθουσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εκπαιδευτικού.