Κύριε πρόεδρε,  σε συνεχεία του προφορικού αιτήματος μας, να συμμετάσχουν Φορείς της πόλης κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού του Δήμου, ζητάμε, να καλεστούν η Ένωση Γονέων Ηλιούπολης, ο Σύλλογος ΠΕ «Μ. Παπαμαύρος», το σωματείο της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων, ο Σύλλογος Γυναικών ΟΓΕ, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Είναι πολύς ο καιρός τώρα, λόγω και των συνθηκών που το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει μακριά από κατοίκους και φορείς της πόλης μας.

Σε ένα τέτοιο ειδικά θέμα καιρός είναι να κάνουμε θαρρετό επιβαλλόμενο βήμα «κανονικότητας», δίνοντας βήμα και έκφραση σε σημαντικούς φορείς της πόλης.

Το να μπει χρόνος συγκεκριμένος στην παρέμβαση τους, το θεωρούμε αυτονόητο!

Το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης να κοινοποιηθεί στους Δημοτικούς Συμβούλους και να ζητηθεί η γνώμη τους.

πηγή


Προβλήθηκε 135 φορές

Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης: ''Εργασίες και τοποθέτηση τραπεζόπαγκων στο Χαλικάκη''

Θέλω να πιστεύω πως θα τύχει σεβασμού από όλους και δεν θα βανδαλιστεί (γιατί έχουμε και αυτά...!). Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, δεν σταματάει!

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Π.Α.Ο.Κ. για πρώτη φορά στην ιστορία του

Τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του στο γυναικείο βόλεϊ πανηγυρίζει ο Π.Α.Ο.Κ., καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης επικράτησε με 3-0 σετ του Α.Ο. Θήρας.