Παντελής-Αλέξανδρος Γιαννιτσόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ελληνικού-Αργυρούπολης

ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ


Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Ονομάζομαι Παντελής-Αλέξανδρος Γιαννιτσόπουλος.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στο Ελληνικό. Ξεκινώ για πρώτη φορά το ταξίδι μου στα κοινά στον συνδυασμό "Ενωμένη Πόλη" με δήμαρχο τον Γιάννη Κωνσταντάτο. Πιστεύω στις αξίες του εθελοντισμού που εμπεριέχει αγάπη, ανθρωπιά, τρυφερότητα και στοργή για την κοινωνία και αποτελεί τον θεμελιώδη λίθο της ενσυναίσθησης. Είμαι ευαισθητοποιημένος φιλόζωος με σεβασμό στα αδέσποτα ζώα τα οποία βοηθώ αδιακρίτως.

Όπως όλες οι εκλογές, έτσι και οι δημοτικές είναι εξίσου κρίσιμες για την περιοχή μας.

Στην απάντηση ότι όλοι ίδιοι είστε, που συνηθίζουν να λένε αρκετοί αγανακτισμένοι συνδημότες μας, ανταπαντώ ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Ο συνδυασμός μας έχει αρκετά πρόσωπα με όρεξη και κουράγιο που δεν έχουν διοικήσει στο παρελθόν, κάποια που διοίκησαν και άφησαν έργο όπου μπορούν να συμβάλουν με την εμπειρία τους καθώς και άτομα που έχουν συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της καθημερινότητας για καλύτερες συνθήκες για όλες και όλους. Αυτές οι εκλογές σηματοδοτούν μια νέα αρχή αλλά και μια συνέχεια που πρέπει να διακρίνεται από υπευθυνότητα και γνώση.

Γιατί δεν αρκεί να εντοπίζουμε τα προβλήματα αλλά κυρίως να διαθέτουμε την ικανότητα και την εμπειρία να τα διορθώσουμε. Αγαπητοί συμπολίτες, η ψήφος σας είναι επιλογή που κρίνει την πρόοδο του τόπου για τα επόμενα 5 χρόνια.

Σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια μου μέσα από την παράταξη «Ενωμένη Πόλη».


Ο Παντελεήμων-Αλέξανδρος Γιαννιτσόπουλος στο facebook (εδώ) και (εδώ)

Προβλήθηκε 1404 φορές

Τροχαίο στην Γλυφάδα - αυτοκίνητο ''μπούκαρε'' σε παρκάκι και έπεσε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το notia.gr, ένα αυτοκίνητο που πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα, ξέφυγε από την πορεία του στη συμβολή της Λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη με την οδό Αγίου Γερασίμου στη Γλυφάδα

Νικόλαος Σπυριάδης - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  ''ΑγαΠάμε την Πόλη μας'' τον Άγιο Δημήτριο.

Θέλω και μπορώ να βοηθήσω με τις γνώσεις, την εμπειρία μου αλλά και την πραγματική αγάπη μου για την πόλη μας στην αλλαγή της εικόνας της, με έμφαση στην καθαριότητα και στην οδική ασφάλεια.