Αλλάζουμε λίγο το site μας για το καλό της ψυχής μας...

Αρθρογραφία 09 Απριλίου 2024

Αλλαγές λοιπόν στο site μας.

Αφήνουμε τις πολιτικές σκέψεις, την μικροπολιτική, τους ‘’χειροκροτητές’’ και βολεμένους στην ησυχία τους.

Νομίζοντας ότι γράφοντας, αυτά τα 13 χρόνια, ίσως άλλαζαν κάποια πράγματα προς το καλύτερο, στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας.

Λάθος μεγάλο…

Τίποτα δεν αλλάζει όσο υπάρχει η καρέκλα και η σκέψη για βόλεμα κάποιων.

Γι΄αυτό λοιπόν και εμείς ‘’χαιρετίζουμε την εξουσία’’ και πάμε για άλλα…

Ελπίζουμε τα νέα δεδομένα και το ότι δεν θα ασχοληθούμε ποτέ ξανά με το ποιός πήρε, ποιός διορίστηκε, ποιός κάνει ή δεν κάνει έργο στην Ηλιούπολη κλπ, κλπ,  να ικανοποιήσουν τους ‘’άρχοντες’’ και την αυλή τους.

Καλή συνέχεια και ελπίζουμε στο καλύτερο για την πόλη μας…

Τάκης Παπαδόπουλος

Προβλήθηκε 1401 φορές

Αλέκος Παναγούλης: 49 χρόνια από τον χαμό ενός αυθεντικού λαϊκού ήρωα

Ήταν η Πρωτομαγιά του 1976. Δύο χρόνια μετά την πτώση της δικτατορίας και το δράμα της Κύπρου. Οι Έλληνες έβλεπαν με αισιοδοξία το μέλλον, αλλά και με την καχυποψία ότι δεν έχουν εξαφανιστεί οι πιθανότητες μίας επιστροφής των χολερικών και των απομειναριών της χούντας.

Η άδεια Αθήνα και τα άδεια όνειρα των παιδιών μας (Ελένη Καλογεροπούλου)

Την ημέρα της γιορτής του Πάσχα βρέθηκα όπως οι περισσότεροι γύρω από ένα οικογενειακό τραπέζι. Εκεί που μετά τον οβελία, ανάμεσα στα γλυκά που έχουν μείνει και στο τελευταίο τσίπουρο, γίνονται οι πιο σημαντικές συζητήσεις.