Ανήλικοι ληστές φαρμακείου συνελήφθησαν με πιστόλι ρέπλικα στην Ηλιούπολη

Εντός των τειχών 14 Μαρτίου 2023

Μιχάλης Τεζάρης

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους δυο άτομα εισήλθαν σε φαρμακείο επί της Λεωφόρου Αντύπα στην Ηλιούπολη και με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησαν τον 33χρονο ιδιοκτήτη.

Δίχως να χάνουν χρόνο αφαίρεσαν χρήματα από το ταμείο και απομακρύνθηκαν. Αμέσως μετά ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε την αστυνομία με άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ να προχωρούν στην προσαγωγή 8 ατόμων από την πλατεία Χαραυγής.

Μεταξύ αυτών ένας 17χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα όπλο ρέπλικα, μια φωτοβολίδα και χρήματα.

Το θύμα της ληστείας αναγνώρισε από τα ρούχα το άτομο που στις 19:15 το απόγευμα της Δευτέρας (13/3) τον λήστεψε. Λίγη ώρα αργότερα από τη σύλληψη του ενός δράστη, προσήλθε αυτοβούλως στο τμήμα και ο συνεργός του, επίσης 17 ετών, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

https://lawandorder.gr

Προβλήθηκε 1086 φορές

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΥΡΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ

Σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Βύρωνα σύμφωνα με τη δέσμευση στο Διαδημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΥΣ 2025-2026''

Γνωστοποιούνται τα παρακάτω προσωρινά αποτελέσματα τα οποία αφορούν τη σειρά κατάταξής τους και δεν επέχουν θέση τοποθέτησης στα Παραρτήματα Αγωγής .