Απόστολος Πιπίνης - υποψήφιoς δημοτικός σύμβουλος - ''ενωμένοι για την Ηλιούπολη''

Εντός των τειχών 27 Σεπτεμβρίου 2023

Απόστολος Πιπίνης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

''ενωμένοι για την Ηλιούπολη''

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στην ομάδα μας «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη» έναν άνθρωπο με πολύ θετικό αποτύπωμα στην τοπική μας κοινωνία, ιδιαίτερα αγαπητό, τον Απόστολο Πιπίνη.

Με ικανότητες και με μεγάλη διάθεση να συμβάλλει στη συνέχεια του έργου μας, συντάσσεται εκ νέου μαζί μας για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων του Δήμου μας.

Αποστόλη καλωσόρισες και καλή επιτυχία!


Βιογραφικό

● Γεννήθηκε το 1977 στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης, με καταγωγή γονέων από τον Μεσότοπο Λέσβου.

● Από 12 ετών κατοικεί στην Ηλιούπολη.

● Υπήρξε μαθητής του 12ου Δημοτικού, του 1ου Γυμνασίου και αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Ηλιούπολης (κλάδο εφαρμοσμένων τεχνών).

● Είναι πατέρας ενός υπέροχου γιου.

● Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

● Είναι εν ενέργεια Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ηλιούπολης.

● Επάγγελμα: γραφίστας.

● Τα πρώτα χρόνια εργάστηκε σε διαφημιστική εταιρεία και εν συνεχεία στο management καλλιτεχνών

. ● Τα τελευταία 23 χρόνια εργάζεται σε μεγάλο ιδιωτικό οργανισμό.

● Είναι μέλος σε εθελοντικές ομάδες περιβάλλοντος και κοινωνικών δράσεων.

● Είναι, επίσης, ραδιοφωνικός παραγωγός και ερασιτέχνης ηθοποιός.

● Από το 2019 είναι υπεύθυνος προγράμματος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ηλιούπολης.

● Είναι μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ. του Κ.Α.Φ.ΑΔ.ΗΛ.



Προβλήθηκε 1934 φορές

Επιστολή προς κ.Ευστάθιο Ψυρρόπουλο, Δήμαρχο Ηλιουπόλεως σχετικά με γιορτή Αγίας Μαρίνης

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, πάντοτε χαίρετε. Αφού Σας ευχηθούμε καλή δύναμη στο ευθυνόφορο έργο Σας, θέλουμε να Σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε στην εορτή της Αγίας, κατά το διήμερο που πανηγυρίζει η ενορία μας.

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.