Αποχωρεί από την Ηλιούπολη ο Παντέλης

Εντός των τειχών 23 Ιουνίου 2024

Τέλος από την τεχνική ηγεσία της Ηλιούπολης αποτελεί ο Νίκος Παντέλης, όπως ανέφερε και ο ίδιος στην Mikriliga.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να μην συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας καθώς όπως τόνισε ήρθε η ώρα να δοκιμάσει κάτι άλλο και να ανανεωθεί.

«Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες στην ομάδα και τη διοίκηση για τη στήριξη της. Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω προκειμένου να ανανεωθώ και εγώ αλλά και η ομάδα» ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός που πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της προπονητικής της καριέρας.

Συγκεκριμένα τη χρονιά που μας πέρασε στον πάγκο της Ηλιούπολης ο Νίκος Παντέλης σε 19 αγώνες μέτρησε 7 νίκες 4 ισοπαλίες και 8 ήττες.

www.mikriliga.com

Προβλήθηκε 973 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.