Ο Δημήτρης Μπέσσας μαζί με τον Γιώργο Ασπρούδη (μετέπειτα κουμπαράκια) ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 1997 το πρώτο γυράδικο - σουβλακερί στο Πολύγωνο.


Το μαγαζί αγαπήθηκε γρήγορα από τον κόσμο της γειτονιάς, αλλά και από κατοίκους πιο μακρινών περιοχών της Αθήνας οι οποίοι επισκέπτονται το εστιατόριο συχνά.

Για τα επόμενα 17 χρόνια δεν σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί, και στους καλύτερους, αλλά και στους πιο δύσκολους καιρούς. Το μυστικό της επιτυχίας;


Το μεράκι και η καλή διάθεση να εξυπηρετήσουν τον κόσμο. Οι πελάτες τους ακόμα και σήμερα δεν είναι απλοί θαμώνες, αλλά πραγματικοί φίλοι!


Ύστερα από τα 10 πρώτα χρόνια, το 2007 ήρθε η ώρα του δεύτερου καταστήματος, στην Ηλιούπολη αυτή τη φορά.

 


Διαφορετικός χώρος, αλλά ίδιες αρχές: καλή ποιότητα, καλές τιμές, φιλική διάθεση. Η παράδοση συνεχίζεται, και ευελπιστούμε το τρίτο κατάστημα να είναι σύντομα κοντά σας!


Εγγυούμαστε την ποιότητα!


Εμείς στο Κονάκι δίνουμε μια υπόσχεση σε όλους τους πελάτες μας: υπόσχεση ποιότητας! Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας, τα κρέατα είναι φρέσκα και ζυγίζονται ψημένα, η φέτα και το ελαιόλαδο είναι Π.Ο.Π. Εδώ δεν θα βρείτε έτοιμα! Όλα ετοιμάζονται την ώρα της παραγγελίας σας!

 

Συνεχίζουμε την παράδοση, αλλά ακολουθούμε και τις καινοτομίες της εποχής! Έτσι από φέτος μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και on-line! 

Προβλήθηκε 489 φορές