Ονομάστηκε Μπαλκόνι στις Κυκλάδες, κι ας βρίσκεται στην περιοχή του Καρέα.

Η βεράντα της πόλης «κοιτάζει» την πρωτεύουσα απλωμένη στα πόδια της, κι ας ήθελε να βλέπει τις Μικρές Κυκλάδες. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να έχετε εικόνα τους από τις μεγάλες τζαμαρίες, τις γεύεστε σε κάθε πιρουνιά…

Ψάρια από τα Κουφονήσια, την Ηρακλειά και την Κίμωλο, φάβα και ξινομυζήθρα από τη Σχοινούσα, την ιδιαίτερη πατρίδα του ιδιοκτήτη, και αστακοί από τη θάλασσα που αγκαλιάζει τα κυκλαδονήσια.

Πριν ακόμα φτάσετε στο θαλασσινό προκείμενο, το βλέμμα χάνεται στο styling που «λατρεύει» το λευκό, την αιγαιοπελαγίτικη αύρα, τα καραβάκια και τους γλάρους.

Ο κατάλογος ευωδιάζει ιώδιο και φρεσκάδα, πλημμυρισμένος καθώς είναι από φρέσκα μαλάκια (καλαμάρια, χταπόδια), μύδια, γαριδάκι συμιακό και ψάρια απευθείας από τα δίχτυα.

Ούζο, τσίπουρο, ρακή και κρασί από την κάβα με τις εξαιρετικές ετικέτες συμπληρώνουν ιδανικά το παζλ με τους λαχταριστούς ψαρομεζέδες.

Καρέας, Βύρωνας
Παύλου Μελά 13
210 7640240

http://www.balconycyclades.com/ 

Προβλήθηκε 2024 φορές

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Κυριακή με μπερδεμένες και συγχυσμένες διαθέσεις μέχρι και το μεσημέρι, όπου η υπεκφυγή, το δίλημμα και η αναβλητικότητα δημιουργούν μπερδέματα. Καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, το υπόλοιπο της ημέρας μας επιφυλάσσει ότι θα κυριαρχήσει η λογική!