Κάποιοι μιλούν για διορισμό υμετέρων.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για τη δημιουργία νέας γραμματείας, για το μεταναστευτικό αυτή τη φορά, η οποία πέρασε σε άσχετο νομοσχέδιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς.

Η τροπολογία με τις υπογραφές των κυρίων Παππά, Κουρουμπλή, Τσακαλώτου, Βερναρδάκη και Αποστόλου αφορά στη σύσταση ειδικής υπηρεσίας επικοινωνιακού σχεδιασμού προσφυγικής και μεταναστευτικής πολιτικής.

Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που καυτηριάζουν το γεγονός ότι η δαπάνη λειτουργίας θα ορίζεται με υπουργική απόφαση. Τι σημάνει αυτό;

Όπως διευκρινίζεται η δαπάνη του ειδικού γραμματέα, του ειδικού συμβούλου και του ειδικού συνεργάτη εκτιμάται στα 114.000 ευρώ το χρόνο. Με λίγα λόγια τόσο θα κοστίζουν οι μισθοί τριών ατόμων που θα χειρίζονται επικοινωνιακά το προσφυγικό.

Η ειδική αυτή υπηρεσία θα υπάγεται στη Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. 

 

το διαβάσαμε στο: newsit.gr

Προβλήθηκε 656 φορές
Αποφυλακίζεται με βούλευμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν

Το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας αποφάσισε με βούλευμά του την αποφυλάκιση με όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου, του άλλοτε ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής

Ο καιρός την Πέμπτη 2 Μαϊου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.