Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς άγνωστοι έστησαν καρτέρι θανάτου τα ξημερώματα σε επιχειρηματία στον Άλιμο, ανοίγοντας πυρ κατά οχήματος στο οποίο επέβαινε, πριν τραπούν σε φυγή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας είναι νεκρός. Το συμβάν εκτυλίχθηκε στις 00.55 στην οδό Κεφαλληνίας 14. Επί τόπου έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες αναζητούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών. Το σημείο της επίθεσης έχει αποκλειστεί και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση περαστικών.

Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους και σε μια πυρκαγιά αυτοκινήτου που εκδηλώθηκε στο Ελληνικό λίγη ώρα αργότερα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός του οχήματος εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός (καλάσνικοφ) και είναι πιθανό τόσο το όπλο όσο και το αυτοκίνητο να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες.


πηγή zougla.gr 

Προβλήθηκε 1499 φορές

Βύρωνας: ''Άγουρη'' συμμορία πίσω από το θάνατο 16χρονης κόρης δημοσιογράφου από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Ήταν Νοέμβριος του 2023. Η είδηση του θανάτου μιας έφηβης, κόρης γνωστού δημοσιογράφου συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι ενός 17χρονου στο Βύρωνα όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το «σίσα» γνωστό και ως «η κοκαΐνη των φτωχών».