Ενέδρα θανάτου στον Άλιμο

Στα πέριξ 21 Απριλίου 2016

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς άγνωστοι έστησαν καρτέρι θανάτου τα ξημερώματα σε επιχειρηματία στον Άλιμο, ανοίγοντας πυρ κατά οχήματος στο οποίο επέβαινε, πριν τραπούν σε φυγή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας είναι νεκρός. Το συμβάν εκτυλίχθηκε στις 00.55 στην οδό Κεφαλληνίας 14. Επί τόπου έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες αναζητούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών. Το σημείο της επίθεσης έχει αποκλειστεί και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση περαστικών.

Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους και σε μια πυρκαγιά αυτοκινήτου που εκδηλώθηκε στο Ελληνικό λίγη ώρα αργότερα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός του οχήματος εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός (καλάσνικοφ) και είναι πιθανό τόσο το όπλο όσο και το αυτοκίνητο να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες.


πηγή zougla.gr 

Προβλήθηκε 1636 φορές

''Είμαι μέλος του ISIS, μου έδιναν εντολές για τις φωτιές'' έλεγε ο Παλαιστίνιος για τους εμπρησμούς στον Υμηττό - Είχε συλληφθεί άλλες 20 φορές

Οι αντιφάσεις του 32χρονου στην κατάθεσή του για τους εμπρησμούς - «Μου έδιναν 100 ευρώ για κάθε πυρκαγιά» είχε πει στην πυροσβεστική -