Αν το παρακάτω δημοσίευμα, που συναντάμε στο διαδίκτυο, ήταν ανώνυμο θα λέγαμε ότι πρόκειται για τρολιά που μάλιστα δύσκολα γίνεται πιστευτεί. Τόσο αδιανόητο είναι.

Και όμως, το υπογράφει ένας πολύ γνωστός στρατιωτικός συντάκτης, ο Πάρις Καρβουνόπουλος, (αρθρογραφεί στην Real News ενώ είναι συνεργάτης του Reuters), οπότε μάλλον ισχύει γι’ αυτό και σας το μεταφέρουμε, ασχολίαστο.

Αλλωστε αν προσπαθούσε κανείς να σχολιάσει την κυβερνητική απόφαση την οποία πληροφορούμαστε από το παρακάτω κείμενο δύσκολα θα απέφευγε τον πειρασμό να εκφραστεί … γαλλικά.

Ζητάνε πίσω το δώρο Πάσχα -4,20 ευρώ- από τους στρατεύσιμους!!!

Το έγγραφο εδώ

Κόβουν το δώρο Πάσχα από τους στρατεύσιμους!

Όσοι μάλιστα απ΄ αυτούς είχαν εισπράξει το …ιλιγγιώδες ποσό των 4,20 ευρώ καλούνται να το επιστρέψουν άμεσα στην υπηρεσία!

Το απίστευτο αλλά αληθινό συμβαίνει στις ελληνικές ΕΔ ,μετά από έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που έφθασε στα Γενικά Επιτελεία.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Γενικό Λογιστήριο οι στρατεύσιμοι πρέπει να θεωρούνται …δημόσιοι υπάλληλοι. Συνεπώς αφού τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα έχουν κοπεί γι΄ αυτούς πρέπει να κοπούν και για τους στρατεύσιμους!

Και μη χειρότερα! Γιατί υπάρχουν και χειρότερα. Ποιος μας λέει ότι δεν θα ψάξουν όλες τις …σειρές από το 2010 και μετά για να ζητήσουν πίσω τα δώρα;

Το ποσό που …εξοικονομείται προφανώς είναι αστείο.  

το διαβάσαμε στο: http://tsak-giorgis.blogspot.gr/

Προβλήθηκε 760 φορές
Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.