Αυτός είναι ο Βρετανός που βίαζε ανήλικα στη βίλα του στην Κρήτη

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 02 Μαϊου 2016

Σε 20 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε για τα εγκλήματά του ο Douglas Barr που φυλάκιζε και βίαζε τα ανήλικα θύματά του στο υπόγειο της βίλας του στην Κρήτη.

Ο Βρετανός παιδόφιλος καταδικάστηκε για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος παιδιών ενώ ζούσε μέσα στην πολυτέλεια στην Κρήτη και πλέον βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Δύο κορίτσια ήταν αυτά που κατέθεσαν πως τα βίασε ο 56χρονος παντρεμένος Βρετανός που ζούσε στο θέρετρο του Ταυρωνίτη από το 2007. 

Ο Douglas Barr ζούσε στο Leeds πριν μετακινηθεί στην Κρήτη και συνελήφθη αρχικά τον Ιανουάριο του περασμένου χρόνου μετά από ένα τροχαίο που προκάλεσε. Ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, τράκαρε σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Όταν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου παραπονέθηκε, ο Βρετανός γύρισε στο σημείο οπλισμένος.

Ενώ περίμενε τη δίκη του για το τροχαίο, τα θύματά του αποκάλυψαν τι είχε συμβεί. Από τότε ξεκίνησε έρευνα με τη συνεργασία βρετανικών και ελληνικών αρχών. Ένας από τους δικηγόρους περιέγραψε τον 56χρονο ως τον ορισμό της βαρβαρότητας.

http://www.newsit.gr/ + Πηγή: Dailymail

 

 

Προβλήθηκε 1311 φορές
Ο καιρός την Παρασκευή 02.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Το βράδυ γενικά αίθριος.

Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.