Βγήκαν όπλα στον καταυλισμό του Ελληνικού

Στα πέριξ 04 Μαϊου 2016

Σε πρωινές του δηλώσεις, ο αντιδήμαρχος Ελληνικού Βασίλης Κρητικός κατήγγειλε ότι στον υπαίθριο καταυλισμό όπου διαμένουν πολλοί πρόσφυγες και μετανάστες «βγήκαν όπλα. Όχι μαχαίρια, όπλα».

Παράλληλα σημείωσε πως στον καταυλισμό «υπάρχουν συνεχώς συμπλοκές… Η κατάσταση είναι μη διαχειρίσιμη».

Μιλώντας στο MΕGA είπε ακόμη πως οι ελλείψεις είναι τεράστιες και εκ μέρους της δημοτικής αρχής ζήτησε «τροποποίηση των προϋπολογισμών για να προσλάβουμε έκτακτο προσωπικό, μιλάμε για ωρολογιακή βόμβα εδώ».

zougla. gr 

Προβλήθηκε 1002 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.