Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση για τη νέα ταινία αισθησιακού περιεχομένου του Δημήτρη Σειρηνάκη με πρωταγωνιστή ποδοσφαιριστή που... σκόραρε στα ελληνικά γήπεδα!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από Άρη, Πανιώνιο και Θρασύβουλο πρωταγωνιστεί στην εν λόγω ταινία με παρτενέρ τη γνωστή πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με την «Espresso», ο Βραζιλιάνος Ρικάρντο Κριστιάν ντα Κόστα είχε στενή σχέση με τη γνωστή πορνοστάρ, με την οποία βιντεοσκόπησαν τις ερωτικές τους στιγμές και τις προώθησαν στη «Sirina», που «αξιοποίησε» το βίντεο...

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ποδοσφαιριστής συμμετέχει σε κάτι τέτοιο, αφού είχε πρωταγωνιστικό ρόλο πριν από μερικά χρόνια και στην ταινία «Η εκδίκηση γνωστού ποδοσφαιριστή», στην οποία υποδυόταν έναν παίκτη που έκανε σεξ με μια 40άρα δημοσιογράφο.

Ο παίκτης, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του Θρασύβουλου τη σεζόν 2012-2013, είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και είχε γνωρίσει τη Μαρία Αλεξάνδρου στο περιθώριο φωτογράφισης, όπου ήρθαν πολύ κοντά, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να προωθήσουν τις προσωπικές τους στιγμές στη «Sirina». 

το διαβάσαμε στο zougla.gr

Προβλήθηκε 8665 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.