Βίντεο: "Κουκουλοφόρος" αποκαλύπτεται στα ΜΑΤ... "ώπα ηρέμησε εγώ είμαι"

Στο παρακάτω βίντεο  από την πορεία της Κυριακής ενάντια στο ασφαλιστικό θα δείτε έναν από αυτούς τους "κουκουλοφόρους" στο 11ο δευτερόλεπτο, αφού έχει πετάξει φωτοβολίδα και προς τα ΜΑΤ κι αυτά κινούνται απειλητικά προς το μέρος τους, κάνει κινήσεις με τα χέρια σαν να λέει "ώπα, σταθείτε εμείς είμαστε" ενώ στο τέλος βγάζει την κουκούλα ώστε να δει η διμοιρία ποιος είναι! 

Το βλέπω και το ξαναβλέπω... Λέτε να είναι αληθινό; (πατήστε την εικόνα και δείτε το)

Ύστερα από αυτό που είδατε, τα ΜΑΤ πέταξαν χημικά στους διαδηλωτές στο Σύνταγμα και διέλυσαν την πορεία. Να τονίσω πως τα ίδια που γίνονταν επί κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γίνονται και επί ΣΥΡΙΖΑ.

Προβλήθηκε 1367 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).