Εδώ και αρκετό χρόνια, είναι δυστυχώς καθημερινό φαινόμενο, οι δολοφονίες αμάχων - και ειδικά παιδιών - στη Γάζα, από τον Ισραηλινό στρατό κατοχής.

Είναι επίσης γνωστό ότι το Ισραήλ έχει επιλέξει να παίξει το ρόλο του χωροφύλακα, στην Μ. Ανατολή, αλλά και στη ευρύτερη περιοχή.

Φυσικά το κράτος- τρομοκράτης του Ισραήλ δεν έχει καμία σχέση με τα θύματα του Ολοκαυτώματος από τους Ναζί.

Απεναντίας σήμερα, τον ρόλο των Ναζί του Χίτλερ, έχει αναλάβει ο Ισραηλινός στρατός, με θύμα τον Λαό της πολύπαθης Παλαιστίνης.

Είναι απολύτως κατανοητό ότι, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, η παρουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης του κράτους - χασάπη, σε εκδηλώσεις που γίνονται στην πόλη μας και αφορούν το Ολοκαύτωμα.

Πολλώ δε μάλλον, όταν αυτές οι εκδηλώσεις γίνονται από τους μαθητές, στα σχολειά μας.

Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση ότι:

Στις εκδηλώσεις με θέμα το Ολοκαύτωμα, που θα γίνουν στις 10 και 11 Μάη στο 2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης, οι εκπρόσωποι της Ισραηλινής  Κυβέρνησης (Πρεσβεία) , είναι ... ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ...!!!

Κρατήστε τους μακριά από τα σχολειά μας και κυρίως τα παιδιά μας ...!!!

Μιχάλης Τασούλας
Γονέας στο 2ο Γυμνάσιο
Πρόεδρος
Ένωσης Συλλόγων Γονέων
& Κηδεμόνων Ηλιούπολης
 

Προβλήθηκε 1135 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.