Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Άρτος και Θεάματα 10 Μαϊου 2016

Συναυλία από το συνεδριακό κέντρο Ι.Βελλίδης.

Στo πλαίσιο της τελετής λήξης της φετινής σεζόν της ΣΟΝΕ, πραγματοποιείται φιλανθρωπική συναυλία με επικεφαλής το κοινωνικό παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι. και άλλα 24 φιλανθρωπικά Σωματεία και Συλλόγους.

Διευθύνει ο Ευάγγελος Αραμπατζής.

 

Απολαύστε την εδώ

Συμμετέχουν: Ο Τενόρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μπάμπης Βελισσάριος, ο Ιωάννης Λάκης και οι Τραγουδιστές της ΣΟΝΕ: Έλενα Τιτίρλα, Αθηνά Πέιου, Δήμητρα Αντωνακούδη, Κυριακή Τσαλίκη, Μιχαέλα Χαλκιά, Θάνος Παπαγεωργίου και Νίκος Σαββίδης.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μπότσος.
Παραγωγή: Αργύρης Δούμπλατζης
Παρουσίαση: Αλέξης Κωστάλας 

 

χορηγός επικοινωνίας: Ηλιούπολη για όλους (www.ilioupoligiaolous.gr)

Προβλήθηκε 1239 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Κυριακή 14 Ιουνίου 2026: ''Μπιφτέκια μοσχαρίσια με κατσικίσιο γιαούρτι, χωρίς ψωμί''

Ο Γαστρονόμος Ιουνίου είναι ένας οδηγός καλής ζωής και διατροφής, με κορυφαίους ειδικούς που λύνουν όλες μας τις απορίες για να ζήσουμε υγιείς μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Η συνταγή της ημέρας, Πέμπτη 11 Ιουνίου 2026: ''Φάβα με καππαρογιάχνι, ένα φαγητό-''σταρ'' της ελληνικής κουζίνας''

Οι πολύτιμες συνταγές της παράδοσής μας, όπως αυτή η μυρωδάτη φάβα από λαθούρι με καππαρογιάχνι, μαγειρεμένη με μετρημένο λάδι και σωστές τεχνικές, είναι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της καλής διατροφής.