Σε σύγκληση συντονιστικής σύσκεψης της Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών, προχώρησε το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αγ. Δημητρίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 11 Μαΐου, με τη συμμετοχή όλων των τακτικών μελών του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τομέα Αθηνών και κεντρικό θέμα συζήτησης:

«Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο 2016»

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι και στελέχη των Δήμων Νοτίου Τομέα, της Πυροσβεστικής, του Δασαρχείου, της Αστυνομίας, της Τροχαίας και του Στρατού.
 

Προβλήθηκε 595 φορές

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ.Ποσειδώνος λόγω εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 08.07.2020 και κατά τις ώρες 02.00΄ έως 05.00΄ θα πραγματοποιηθεί πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κανάρη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Λ.Καλαμακίου, περιοχής Δήμου Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.