Το σημαντικό θέμα της καθαριότητας στο Δήμο Ηλιούπολης θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 19 Μαΐου 2016.

Το Ηλιούπολη για όλους έχει αναδείξει πολλές φορές την κακή κατάσταση που βρίσκεται η καθαριότητα στην Ηλιούπολη.

Με πολλά δημοσιεύματά μας που συνοδεύονται και από ανάλογες φωτογραφίες επισημάναμε την κατάσταση. Επί τέλους η Διοίκηση του Δήμου φέρνει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ελπίζουμε να προκύψει κάτι σημαντικό από τη σχετική συζήτηση.

Η Συντακτική ομάδα του «Ηλιούπολη για Όλους» υπενθυμίζει πως η καθαριότητα είναι ανταποδοτική υπηρεσία για την οποία οι Δημότες καταβάλλουν κανονικά τα σχετικά τέλη.

Η παρακράτηση των τελών και η διοχέτευσή τους σε άλλες δραστηριότητες ψηφοθηρικής λογικής είναι παράνομη και πολιτικά μη ορθή κατά επιεικέστερη διατύπωση!

Υπενθυμίζουμε επίσης πως η κατάσταση στην είσοδο του 5ου Γυμνασίου και στο συγκρότημα των πολυκλαδικών στο σύνολό τους είναι επιεικώς απαράδεκτη γεγονός που, πέρα από την καθαριότητα, καταδεικνύει πως το εκπαιδευτικό σώμα «εγκατέλειψε» «πέταξε λευκή πετσέτα» και ανέχεται την κατάσταση ως «φυσική συνέπεια»!

Λέτε να ωριμάσανε οι συνθήκες για «Ιδιωτικοποίηση» της καθαριότητας με ενδιάμεσο στάδιο τις καλές υπηρεσίες καμιάς εθελοντικής ΜΚΟ;

Για να δούμε και τις άλλες παρατάξεις στη συζήτηση!

 

Από τη Συντακτική Ομάδα του «Ηλιούπολη για Όλους»

16.5.2016
 

Προβλήθηκε 829 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.