Καλό ταξίδι σύντροφε Ντίνο…

Στα πέριξ 17 Μαϊου 2016

Από σήμερα η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ είναι φτωχότερη. Σήμερα χάσαμε τον σύντροφο μας Ντίνο Κατωπόδη που ήξερε καλύτερα από όλους και όλες μας τι πάει να πει να αγωνίζεσαι. Ο Ντίνος έχασε την άνιση μάχη που έδινε με αξιοπρέπεια, μόλις στα 26 του χρόνια.

Ο Ντίνος πάντα στην πρώτη γραμμή, στον φοιτητικό του σύλλογο στους Μεταλλειολόγους- Μηχανικούς του ΕΜΠ, στην αγαπημένη του γειτονιά, στον Βύρωνα και σε κάθε κοινωνικό αγώνα. Πάντα με χαμόγελο και αυταπάρνηση, έτσι όπως στάθηκε και στον πιο δύσκολο αγώνα, μέχρι το τέλος.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αυτό το χαμόγελο. Η δική του δύναμη θα αποτελεί για εμάς παράδειγμα. Η σκέψη μας και η καρδιά μας βρίσκεται δίπλα στους δικούς του ανθρώπους, στην οικογένεια του, τον Άκη, την Αντωνία και τον Θοδωρή.

Σύντροφε και φίλε μας, καλό ταξίδι.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ
17/5/2016 

Προβλήθηκε 3096 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.