Καλό ταξίδι σύντροφε Ντίνο…

Στα πέριξ 17 Μαϊου 2016

Από σήμερα η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ είναι φτωχότερη. Σήμερα χάσαμε τον σύντροφο μας Ντίνο Κατωπόδη που ήξερε καλύτερα από όλους και όλες μας τι πάει να πει να αγωνίζεσαι. Ο Ντίνος έχασε την άνιση μάχη που έδινε με αξιοπρέπεια, μόλις στα 26 του χρόνια.

Ο Ντίνος πάντα στην πρώτη γραμμή, στον φοιτητικό του σύλλογο στους Μεταλλειολόγους- Μηχανικούς του ΕΜΠ, στην αγαπημένη του γειτονιά, στον Βύρωνα και σε κάθε κοινωνικό αγώνα. Πάντα με χαμόγελο και αυταπάρνηση, έτσι όπως στάθηκε και στον πιο δύσκολο αγώνα, μέχρι το τέλος.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αυτό το χαμόγελο. Η δική του δύναμη θα αποτελεί για εμάς παράδειγμα. Η σκέψη μας και η καρδιά μας βρίσκεται δίπλα στους δικούς του ανθρώπους, στην οικογένεια του, τον Άκη, την Αντωνία και τον Θοδωρή.

Σύντροφε και φίλε μας, καλό ταξίδι.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ
17/5/2016 

Προβλήθηκε 3249 φορές

 Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη: ''για όσα ονειρεύονται τα παιδιά είμαστε κοντά τους''.

Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ η παιδεία οφείλει κυρίως να δίνει σταθερά σημεία προσανατολισμού, δοκιμασμένες αξίες και καταξιωμένα ιδεώδη ως βάση του ζην, του συζήν και του ευζην.

Καλοριφέρ ''εξερράγη'' σε σχολείο - ''Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα''

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης – Υμηττού για επικίνδυνο περιστατικό στο 1ο Λύκειο Υμηττού, όπου σώμα καλοριφέρ εκτόξευσε καυτό νερό υπό πίεση μέσα σε αίθουσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εκπαιδευτικού.