Υπέρογκα ποσά διαθέτει το υπουργείο Υγείας για τη μίσθωση ακινήτων ενώ το ΕΣΥ καταρρέει!

Αυτό καταγγέλλει ο βουλευτής Κώστας Μπαργιώτας (Ποτάμι) αναφέροντας ως ενδεικτικό παράδειγμα την περίπτωση του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) για την στέγαση του οποίου το υπουργείο πληρώνει 290.916 ευρώ το μήνα. Μάλιστα ζητάει από τους Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη να καταθέσουν στην Βουλή αναλυτικά στοιχεία για τα ενοίκια που καταβάλλουν.

Ο κ. Μπαργιώτας επικαλείται πρόσφατη απόφαση του γ.γ. του υπουργείου Υγείας Πέτρου Γιαννουλάτου, με την οποία εγκρίνει τη δαπάνη ποσού 872.749,29 ευρώ σε βάρος του προϋπολογισμού του 2016 του Υπουργείου Υγείας για την καταβολή των μισθωμάτων που αναλογούν στο χρονικό διάστημα από 1-4-2016 έως 30-6-2016 για το ακίνητο επί της οδού Λ. Κηφισίας 37-39, όπου στεγάζεται το ΕΚΕΠΥ.

Ο ίδιος δε υπενθυμίζει ότι από το 2015 ο πρώην υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, είχε δημόσια δεσμευτεί για μετεγκατάσταση του ΕΚΕΠΥ στο κτίριο όπου στεγάζεται το ΕΚΑΒ, επί της οδού Μεσογείων. 

Προβλήθηκε 806 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.