Ο νταής δεν φοβάται αν τον δείρεις, ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να μην τον φοβάσαι...

Αρθρογραφία 22 Μαϊου 2016

"Με λένε Κωνσταντίνο μα θα μπορούσε να με λένε ... Βαγγέλη Γιακουμάκη"

Την εμπειρία του εκφοβισμού που υφίσταται περιγράφει με ανάρτηση του στο Facebook ένας Κύπριος μαθητής. Η ανάρτηση απευθύνεται στο υπουργείο Παιδείας της Κύπρου.

Ο Κωνσταντίνος Τ. νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λεμεσού μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη από συμμαθητές του. Πριν πάει σε δημόσιο σχολείο φοιτούσε σε ιδιωτικό και αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει για τον ίδιο λόγο. Υπήρξε πάλι θύμα εκφοβισμού συμμαθητών του. Την τελευταία φορά τον χτύπησε ο «νταής» του σχολείου γιατί ενώ έπαιζαν ποδόσφαιρο τόλμησε να μην του δώσει πάσα.


 

το διαβάσαμε στο: alfavita.gr

Προβλήθηκε 12321 φορές

Η καρδιά του Ευρωπαϊκού Ζίου Ζίτσου χτυπάει στην Κρήτη

Σε πρωτεύουσα της Ευρώπης μετατρέπεται το Ηράκλειο της Κρήτης. Στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Αλικαρνασσού Δύο Αοράκια από το Σάββατο 14 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 21 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, που αποτελεί το μεγάλο ραντεβού του αθλήματος για το 2026.