Τετραήμερο μίνι καύσωνα από τη Δευτέρα

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 29 Μαϊου 2016

Μίνι καύσωνας από Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας, η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα είναι κατά επτά βαθμούς Κελσίου υψηλότερη συγκριτικά με την Κυριακή, κάτι που σημαίνει ότι θερμόμετρο θα δείξει 34 βαθμούς.

Ανάλογη θα είναι η κατάσταση και τα μεσημέρια της Τρίτης (34 βαθμοί Κελσίου), Τετάρτης (33 βαθμοί Κελσίου) και Πέμπτης (34 βαθμοί Κελσίου).

Ενδεικτικό είναι ότι ακόμα και τις βραδινές ώρες (21.00), η θερμοκρασία θα είναι σταθερά πάνω από τους 25 βαθμούς.


Πηγή: http://www.cnn.gr

Προβλήθηκε 1235 φορές
Ο καιρός την Τρίτη 8 Ιουλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αίθριος. - Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες στα δυτικά έως 6 μποφόρ - Θερμοκρασία: Από 25 έως 38 με 39 βαθμούς Κελσίου, στα παράκτια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 06.07.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αίθριος. - Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 25 έως 37 με 38 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αίθριος. - Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 έως 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 24 έως 34 με 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παράκτια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.