Χορεύοντας και τραγουδώντας στον κύκλο του χρόνου

Στα πέριξ 31 Μαϊου 2016

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

Ο Σύλλογος Ιμβρίων Ελλάδος πραγματοποίησε στη Λεόντειο Σχολή, για ακόμα μία χρονιά, την τελετή λήξης των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του για το 2015 – 2016. Η εκδήλωση είχε τίτλο «Χορεύοντας και τραγουδώντας στον κύκλο του χρόνου».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλα τα παιδικά χορευτικά τμήματα του συλλόγου, το χορευτικό τμήμα παραστάσεων, η χορευτική ομάδα εφήβων και το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Συλλόγου Ιμβρίων, ενώ συμμετείχε και η χορευτική ομάδα του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ι. Ρέντη.

Τη διδασκαλία χορών και την επιμέλεια της παράστασης είχε η Εμμανουέλα Γεωργούση.

Στην εκδήλωση ακούστηκαν κάλαντα Χριστουγέννων και Θεοφανείων και το σύνολο των χορευτικών τμημάτων χόρεψαν χορούς από τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την Ίμβρο, τη Λήμνο, τη Σαμοθράκη, την Ήπειρο και τις Κυκλάδες.

Η Ένωση Συντακτών Ηλεκτρονικού Τύπου και Λοιπών Σύγχρονων Μέσων ήταν, για μία ακόμα φορά, χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr (δείτε εδώ και εδώ) ο Γιώργος Παπαθεοδώρου, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων, σχολίασε την εκδήλωση και υποσχέθηκε κάθε επόμενη εκδήλωση να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, προσθέτοντας πως ευελπιστεί ότι το σύνολο των δραστηριοτήτων του συλλόγου τον καθιστά ζωντανό κύτταρο στην πόλη της Νέας Σμύρνης.

Η Εμμανουέλα Γεωργούση δήλωσε πως «η δουλειά ενός έτους των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου ήταν αυτή που παρουσιάστηκε στην παράσταση».

Τέλος, τόνισε πως ο σύλλογος επιχείρησε και, μάλλον, πέτυχε να εντάξει στα χορευτικά του τμήματα για τη χρονιά που φεύγει παιδιά προσχολικής ηλικίας.
 

Προβλήθηκε 1033 φορές

 Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη: ''για όσα ονειρεύονται τα παιδιά είμαστε κοντά τους''.

Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ η παιδεία οφείλει κυρίως να δίνει σταθερά σημεία προσανατολισμού, δοκιμασμένες αξίες και καταξιωμένα ιδεώδη ως βάση του ζην, του συζήν και του ευζην.

Καλοριφέρ ''εξερράγη'' σε σχολείο - ''Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα''

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης – Υμηττού για επικίνδυνο περιστατικό στο 1ο Λύκειο Υμηττού, όπου σώμα καλοριφέρ εκτόξευσε καυτό νερό υπό πίεση μέσα σε αίθουσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εκπαιδευτικού.

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.