Σαν Δημοτική Αρχή, αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε υπεύθυνα τους πολίτες του Βύρωνα για τη στάση των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Από σήμερα Παρασκευή (3/6/16), τα συνεργεία καθαριότητας υπολειτουργούν με αποχή (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) και στάσεις εργασίας (Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη) με αίτημα την πρόσληψη προσωπικού στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου.

Η αποχή των εργαζομένων από τα καθήκοντά τους, προσθέτει ακόμη ένα πρόβλημα στα πολύ σοβαρά ζητήματα που αφορούν την καθαριότητα της πόλης.

Θεωρούμε ότι αυτές οι ενέργειες είναι προσχηματικές, καθώς οι εργαζόμενοι γνωρίζουν ότι η Δημοτική Αρχή προβαίνει στην πρόσληψη εννέα (9) εργαζομένων για την καθαριότητα με σύμβαση ορισμένου χρόνου (8 μήνες) και σε ένα (1) μήνα θα ενισχύσουν τη Διεύθυνση Καθαριότητας.

Όπως επίσης γνωρίζουν, ότι η Δημοτική Αρχή, υλοποιώντας νόμο της κυβέρνησης, που κατ' εξαίρεση επιτρέπει τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα, θα προβεί στις αντίστοιχες ενέργειες με την πρόσληψη δέκα – δεκαπέντε (10-15) εργατών καθαριότητας με μόνιμη σχέση εργασίας.

Όλα αυτά, είναι αποτέλεσμα της πετυχημένης προσπάθειας νοικοκυρέματος των οικονομικών του Δήμου Βύρωνα από τη σημερινή διοίκηση.

Καλούμε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα να αναθεωρήσουν τις αποφάσεις τους και να συναισθανθούν την ευθύνη τους απέναντι στους κατοίκους αυτής της πόλης.

 

Προβλήθηκε 930 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.