Σαν Δημοτική Αρχή, αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε υπεύθυνα τους πολίτες του Βύρωνα για τη στάση των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Από σήμερα Παρασκευή (3/6/16), τα συνεργεία καθαριότητας υπολειτουργούν με αποχή (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) και στάσεις εργασίας (Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη) με αίτημα την πρόσληψη προσωπικού στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου.

Η αποχή των εργαζομένων από τα καθήκοντά τους, προσθέτει ακόμη ένα πρόβλημα στα πολύ σοβαρά ζητήματα που αφορούν την καθαριότητα της πόλης.

Θεωρούμε ότι αυτές οι ενέργειες είναι προσχηματικές, καθώς οι εργαζόμενοι γνωρίζουν ότι η Δημοτική Αρχή προβαίνει στην πρόσληψη εννέα (9) εργαζομένων για την καθαριότητα με σύμβαση ορισμένου χρόνου (8 μήνες) και σε ένα (1) μήνα θα ενισχύσουν τη Διεύθυνση Καθαριότητας.

Όπως επίσης γνωρίζουν, ότι η Δημοτική Αρχή, υλοποιώντας νόμο της κυβέρνησης, που κατ' εξαίρεση επιτρέπει τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα, θα προβεί στις αντίστοιχες ενέργειες με την πρόσληψη δέκα – δεκαπέντε (10-15) εργατών καθαριότητας με μόνιμη σχέση εργασίας.

Όλα αυτά, είναι αποτέλεσμα της πετυχημένης προσπάθειας νοικοκυρέματος των οικονομικών του Δήμου Βύρωνα από τη σημερινή διοίκηση.

Καλούμε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα να αναθεωρήσουν τις αποφάσεις τους και να συναισθανθούν την ευθύνη τους απέναντι στους κατοίκους αυτής της πόλης.

 

Προβλήθηκε 607 φορές

Σοκ στον Βύρωνα: ''Έχασαν'' 3χρονο κοριτσάκι μέσα από παιδικό σταθμό - BINTEO

Μία νέα καταγγελία για παιδικό σταθμό βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά «πρωταγωνίστρια» ήταν ένα κοριτσάκι μόλις τριών ετών, το οποίο φέρεται να βγήκε στον δρόμο χωρίς κανείς να το αντιληφθεί.