“Εκκολάπτεται” σιγά-σιγά, τους τελευταίους μήνες ο υπόγειος κάδος στην συμβολή της Τζαβέλα με την Νικολάου Πολίτη, στο πάρκο του ρέματος Πικροδάφνης.

 

(του συνεργάτη μας Λάμπρου Καρφή)

Η “βασανισμένη” από τα έργα και την καθυστέρησή τους γειτονιά των Τυπογραφικών, συνεχίζει να ταλαιπωρείται, αφού για να πετάξουν τα σκουπίδια τους οι κάτοικοι, διανύουν απόσταση από 100 έως και 200 μέτρα.

Κάδοι επίγειοι υπάρχουν στην κατάληξη της Τζαβέλα στον παράδρομο της Βουλιαγμένης και ένας υπόγειος στις νησίδες όπου συμβάλουν οι οδοί Λαγκαδίων, Βίτσι και Τζαβέλα. Η απόσταση μεταξύ των κάδων είναι περίπου 300 μέτρα και τα συμπεράσματα δικά σας.

Κανείς δεν γνωρίζει γιατί η διεύθυνση καθαριότητας δεν δίνει σε χρήση τον υπόγειο κάδο.
Κάποιος ξέχασε ότι υπάρχει ;
Κάποιος απλά δεν αφαίρεσε το πλαστικό περίβλημα ;

Ή μήπως παραμένει έτσι, περιμένοντας κάποια πανηγυρική τελετή εγκαινίων ;

Η ουσία είναι ότι οι δημότες της περιοχής, δεν απολαμβάνουν και στον τομέα της καθαριότητας, το αντίτιμο των δυσβάστακτων δημοτικών τελών, που αναγκαστικά και ανελλιπώς πληρώνουν!

Ηλιούπολη 13 Ιούνη 2016
 

Προβλήθηκε 1088 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.