Την Τρίτη 7 Ιουνίου, στα γραφεία του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) στο Βύρωνα, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης Αγγελόπουλος, επικεφαλής της μείζονος Δημοτικής Αντιπολίτευσης στο Δήμο Ζωγράφου, παρέλαβε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον Αντιπρόεδρο της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ) ΑΕ, κύριους Θεόδωρο Κιτσάκο και Δημήτρη Δημητριάδη, αντίστοιχα, όχημα φυσικού αερίου για τους σκοπούς του ΣΠΑΥ.

Η δωρεά γίνεται με τη μέθοδο της μίσθωσης, γεγονός που σημαίνει ότι η ΔΕΠΑ θα καλύπτει για τουλάχιστον πέντε χρόνια τα ασφάλιστρα και τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματος, απαλλάσσοντας από τις δαπάνες αυτές τον Σύνδεσμο.

«Είναι πολύ σημαντικό για μας, μεγάλοι όμιλοι όπως η ΔΕΠΑ, να αγκαλιάζουν την προσπάθεια του ΣΠΑΥ για την προστασία του περιβάλλοντος» τόνισε ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΑΥ, που συνεδρίασε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης- Βούλας –Βουλιαγμένη, μέλους του Συνδέσμου, στις 9 Μαΐου 2016, με εισήγηση του Προέδρου του ΣΠΑΥ, Βασίλη Βαλασόπουλου, Δημάρχου Ηλιούπολης, αποδέχτηκε επίσημα και ομόφωνα τη δωρεά.

Στην τελετή παραλαβής του οχήματος παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βύρωνα Μιχαήλ Καραγιάννης και ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΔΕΠΑ Ευάγγελος Κοσμάς. 

 

μία ερώτηση: Υπάρχει κάποια ταινία με θέμα τον Υμηττό που προβάλει ο  ΣΠΑΥ;

Προβλήθηκε 1051 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. - Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.