ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εντός των τειχών 17 Ιουνίου 2016

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης αφού ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους των εργαζομένων στα ΕΛΤΑ για την αναστολή λειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου Ηλιούπολης κατά τις απογευματινές ώρες καθώς και τα Σάββατα, ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

1. Διεκδικεί την επαναφορά της λειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου στο αρχικό τους καθεστώς και την απόσυρση της απόφασης της αναστολής.

2. Η λειτουργία των ΕΛΤΑ πρέπει να γίνεται με εργασιακές σχέσεις δίκαιες και όχι εξοντωτικές σε βάρος των εργαζομένων.

3. Υπερασπίζεται την ανάγκη του δημόσιου χαρακτήρα των ΕΛΤΑ και της κοινωνικής τους προσφοράς.

4. Καλεί τους πολίτες της Ηλιούπολης σε συγκέντρωση την Πέμπτη 23/6/2016 ώρα 9.00 πμ έξω από τα ΕΛΤΑ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΩΝ/ΝΟΣ Γ. ΣΕΦΤΕΛΗΣ 

 

σχόλιο του Ηλιούπολη για Όλους: Είχαμε γράψει εδώ για το κλείσιμο του Ταχυδρομείου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 1361 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.