Η νοσηρή σελίδα που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα ξανά ανέβηκε. Ο λόγος για την σελίδα στο Facebook με τίτλο  «Θάνατος στα Ζώα»  που αφού είχε κατέβει ύστερα από τις καταγγελίες που έγιναν ξανά ανέβηκε αυτή την φορά με τίτλο «Θάνατος στα Ζώα - Η επιστροφή». 

Κάποιοι αρρωστοι άνθρωποι δημιούργησαν στις 31 Αυγούστου 2014 την εμετική σελίδα αφού διαγράφει μετά από πολλές κινητοποιήσεις.

Επέστρεψε και αριθμεί 793 μέλη, τα οποία προφανώς θεωρούν "ευχάριστο θέαμα" το βράσιμο μιας γάτας ή το ψήσιμο ενός κουταβιού, ή ένα σκυλί κομμένο σε φέτος σε στυλ σούσι.

 Σε περιστατικά βασανισμού, κακοποίησης και παραμέλησης ζώων όλοι θα πρέπει να κινητοποιούμαστε και να τα καταγγέλλουμε στις αρμόδιες Αρχές. Πρέπει να επίσης όμως να κινητοποιούμαστε και σε τέτοια περιστατικά που διασπείρουν αυτές τις αθλιότητες δημοσίως.

Ευτυχώς τα social media έχουν προνοήσει για την αντιμετώπιση τέτοιων συμπεριφορών, παρέχοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να διαμαρτυρηθούν και να τις καταγγείλουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ καποιες από τις άθλιες αναρτήσεις -                                                   ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΥΛΙΚΟ

 

Όπως αναφέρει η σελίδα  "ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ" που λειτουργεί τα τελευταία 3 χρόνια στο Facebook για να στηρίζει τα ζωάκια, να βοηθάει τις υιοθεσίες και να καταγγέλει την κακοποίηση, τονίζει

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ

Για να κάντε "Report" (αναφορά στην σελίδα):

1) Επιλέξτε δεξιά από το "Message - Μήνυμα" την επιλογή "Report Page - Αναφέρετε τη σελίδα"

2) Στην συνέχεια κλικάρετε την επιλογή "Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο Facebook"

Προσοχή αν σας εμφανιστεί μήνυμα ότι η αναφορά απορρίπτεται κάντε κλικ στην δεύτερη επιλογή: "Παρενοχλεί εμένα ή κάποιον που γνωρίζω"

3) Το επόμενο βήμα είναι να κλικάρετε την επιλογή "Είναι απειλητική, βίαιη ή αυτοκτονική"

4) Στη συνέχεια επιλέξτε ως αιτιολογία τη "Σκληρή βία" και κλικάρετε "Συνέχεια"

5) Το τελευταίο βήμα είναι να κλικάρετε πρώτα "Υποβάλετε το περιεχόμενο στο facebook για εξέταση" και στην συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή "Τέλος", ώστε να υποβληθεί η αναφορά.

Προσοχή αν σας εμφανιστεί μήνυμα ότι η αναφορά απορρίπτεται ανατρέξτε στο πρώτο βήμα κάντε κλικ στο "Παρενοχλεί εμένα ή κάποιον που γνωρίζω"
 

H άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα καθώς και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι επιβεβλημένη.

Προβλήθηκε 2608 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.