Δεν ειχε αφησει βενζιναδικο για βενζιναδικο...

Στα πέριξ 20 Ιουνίου 2016

Εξιχνιάσθηκαν πέντε (5) περιπτώσεις

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 15-6-2016, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, ένας 22χρονος ημεδαπός για ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων.

Σε βάρος του, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της παραβίασης των περιορισμών διαμονής καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 22χρονος κατελήφθη αρχικά από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) στην περιοχή του Νέου Κόσμου να έχει στην κατοχή του σιδερογροθιά και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής.

Από την περαιτέρω έρευνα της ανωτέρω υπηρεσίας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών καθώς και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού, προέκυψε ότι ο συλληφθείς από τον περασμένο Απρίλιο, διέπραττε ένοπλες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων, στα Νότια προάστια.

Συγκεκριμένα, εντόπιζε διανυκτερεύοντα πρατήρια και στη συνέχεια με την απειλή όπλου και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους και αφαιρούσε χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί πέντε (5) περιπτώσεις ληστειών στην Γλυφάδα, στον Άγιο Δημήτριο και στον Άλιμο ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις.

Επιπρόσθετα, ο 22χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για τα ίδια αδικήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε για ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή. 

Προβλήθηκε 1169 φορές

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια