Εκδήλωση - Έκθεση της Λαϊκής Επιτροπής

Εντός των τειχών 23 Ιουνίου 2016

Από την αρχή της περσινής σχολικής χρονιάς στο Λαϊκό Φροντιστήριο ξεκίνησαν μαθήματα φωτογραφίας στους μαθητές που έδειξαν ενδιαφέρoν.

Η χρονιά θεωρούμε ότι πήγε πολύ καλά αφού τα παιδιά μας έδειξαν τον απαιτούμενο ζήλο που χρειάζεται μαθαίνοντας την τέχνη της φωτογραφίας.

Από τα μαθήματα αυτά προέκυψαν πραγματικά φωτογραφικά αριστουργήματα που θα θέλαμε να τα μοιραστούμε με νέους και νέες της Ηλιούπολης και όχι μόνο.


Έτσι λοιπόν την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 η Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης διοργανώνει Εκδήλωση –

Έκθεση φωτογραφίας αλλά και ζωγραφικής των μαθητών του Λαϊκού Φροντιστηρίου, στην Πλατεία Φλέμινγκ (Ηρώου).

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 8:οο μ.μ και θα περιλαμβάνει βίντεο από την διαδικασία φωτογράφισης αλλά και μουσικό πρόγραμμα με το συγκρότημά των παιδιών του Φροντιστηρίου και το hip – hop συγκρότημα Razones P.L. 

Προβλήθηκε 931 φορές

Στην Αθήνα ''χτύπησαν'' οι αυτόκλητοι ''τιμωροί παιδόφιλων'' – Έστησαν παγίδα και ξυλοκόπησαν αστυνομικό στην Ηλιούπολη

Ο αστυνομικός δήλωσε πως την ώρα που πήγαινε στο περίπτερο δέχτηκε επίθεση από νεαρούς, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο