Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, θερμοκρασίες που θα φτάνουν τους 34 με 36 και τοπικά στα κεντρικά τους 37 βαθμούς.

Οι βόρειοι άνεμοι θα επιμείνουν στο Αιγαίο φτάνοντας τα 7 μποφόρ μέχρι και την Τρίτη.

Από την Τετάρτη θα εξασθενήσουν οι βοριάδες με παράλληλη μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Στο τέλος της εβδομάδα φαίνεται πως θα επηρεάσουν και πάλι τη βόρεια και δυτική Ελλάδα βροχές.

Πιο αναλυτικά την Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία αίθριος καιρός και η θερμοκρασία από 19 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με ασθενείς ανέμους και το θερμόμετρο από 22 έως 33 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά Ελλάδα ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί ασθενείς και η θερμοκρασία από 21 έως 35 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο καλός καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 19 έως 36 και στα ανατολικά μέχρι 38 βαθμούς.

Παρόμοιος καιρός και στα Κύθηρα με το θερμόμετρο μέχρι τους 32 βαθμούς.

Στην Κρήτη αίθριος καιρός με βόρειους ανέμους που τοπικά θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 22 έως 32 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ήλιος με βόρειους ανέμους στα 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ στο Καρπάθιο. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα καλός καιρός με αραιές νεφώσεις και τη θερμοκρασία από 22 έως 37 βαθμούς.

Στην Αττική αίθριος καιρός με βόρειους ανέμους μέχρι τα 6 μποφόρ στα ανατολικά. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

http://www.alphatv.gr/
 

Προβλήθηκε 952 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.