Απόγνωση οδηγού λεωφορείου στο δρομολόγιο «Ελληνικό – Σαρωνίδα» (βίντεο)

Στα πέριξ 11 Ιουλίου 2016

Η απόγνωση ενός οδηγού του ΟΑΣΑ, ο οποίος οδηγεί στη γραμμή Ελληνικό-Σαρωνίδα, μάλλον είχε πιάσει ταβάνι όταν αποφάσισε να τραβήξει σε βίντεο με το κινητό του την επέλαση των επίδοξων λουόμενων.

το video εδώ

Άλλωστε το σωστό το μπάνιο του λαού επιβάλλει λεωφορείο και κατηφόρα προς το Σούνιο, οπότε πλέον, στην καρδιά του καλοκαιριού, οι ορδές των έξαλλων ξαναμμένων Αθηναίων που παλεύουν για μια θέση στον ήλιο στο 122 γίνονται όλο και πιο επιθετικές.

Η μέγιστη επιτρεπόμενη χωρητικότητα στο λεωφορείο του ΟΑΣΑ είναι 250 άτομα, αλλά όπως φαίνεται και από το βίντεο, τελικώς επιβιβάζονται αρκετοί περισσότεροι.

Η όλη διαδικασία έχει πολύ σπρώξιμο και αγωνία… 

 

http://www.aftodioikisi.gr/

Προβλήθηκε 2224 φορές

''Έφυγε'' από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νέας Σμύρνης και παλιός πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Σιότροπος

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει δημοτική δαπάνη την Παρασκευή 1η Αυγούστου το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης και η ταφή στη συνέχεια στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης