Μια 14χρονη που είχε φύγει από το σπίτι της στο Μενίδι εκμεταλλευόταν κύκλωμα μαστροπών που εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές αρχές και είχε το κρυφό πορνείο του στην Καλλιθέα.

Αδιαφορώντας για το ότι το κορίτσι ήταν ανήλικο η 50χρονη προαγωγός και ο 48χρονος φίλος της που είναι ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στο Μεταξουργείο είχαν δημιουργήσει ένα προφίλ στο facebook όπου είχαν αναρτήσεις αισθησιακές φωτογραφίες της 14χρονης με το οποίο ουσιαστικά διαφήμιζαν την εκπόρνευση της έφηβης, την οποία… πρόσφεραν αντί του ποσού των 80 ευρώ.

Όλα τα ανωτέρω όμως τα εντόπισε η μητέρα της 14χρονης και απευθύνθηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών οι οποίοι με την βοήθεια συναδέλφων τους από το τμήμα Ασφαλείας Άνω Λιοσίων κατάφεραν να εντοπίσουν το διαμέρισμα όπου λειτουργούσε ο κρυφός οίκος ανοχής.

Εντός του διαμερίσματος, εντοπίσθηκε η ανήλικη, ενώ επίσης βρέθηκαν να εργάζονται η 23χρονη «φίλη» της η οποία ήταν αυτή που εργαζόταν ως πόρνη και είχε παρασύρει την 14χρονη και άλλα δύο μέλη της σπείρας. Συνολικά συνελήφθησαν έξι Έλληνες: Τέσσερις άνδρες ηλικίας 19, 40, 47 και 48 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 23 και 50 ετών.

Από την έρευνα σε χώρους και οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πορνογραφικό υλικό, το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ, κινητά τηλέφωνα καθώς και εκτυπωμένο φωτογραφικό υλικό στο οποίο απεικονίζονταν η ανήλικη, προερχόμενο από λογαριασμό σε ιστοσελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου οι δράστες επικοινωνούσαν με τους πελάτες

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπεία και της σωματεμπορίας.  

www.efsyn.gr

Προβλήθηκε 1456 φορές