Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

Στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» η Λαϊκή Ενότητα διοργάνωσε ανοικτή εκδήλωση με θέμα «Brexit, Ευρώπη και Ελλάδα».

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Νίκος Χουντής, Ευρωβουλευτής ΛΑΕ, και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, Γραμματέας Π.Σ. ΛΑ.Ε. Ομιλητές ήταν ο Γιάννης Τόλιος, γραμματέας του ΜΑΧΩΜΕ, ο Στάθης Κουβελάκης, καθηγητής πανεπιστημίου, ο John Rees, πανεπιστημιακός, και ο Tariq Ali, αρθρογράφος και συγγραφέας. Συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος Πέτρος Παπακωνσταντίνου.

Η εκδήλωση καλύφθηκε, σε μια κατάμεστη αίθουσα, με livestreaming από τη διαδικτυακή τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr.

Δείτε τα video (εδώ και εδώ)

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σχολίασε την απόφαση του βρετανικού λαού σχετικά με το Brexit, τονίζοντας το γενναίο χαρακτήρα της απόφασης καθώς και την έλλειψη, προς στιγμήν, αρνητικών συνεπειών, ενώ για την Ελλάδα είπε: «Το Brexit δείχνει έναν εναλλακτικό δρόμο και για την Ελλάδα.

Να φύγουμε εδώ και τώρα από την Ευρωζώνη χαράζοντας μια εθνική νομισματική πολιτική, επιχειρώντας παράλληλα να διαγράψουμε το χρέος μας».

Ο Ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής, σχολιάζοντας την απόφαση του Brexit, θεώρησε πως το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν θα δώσει μάθημα στις χώρες του σκληρού πυρήνα του Ευρώ, συμπληρώνοντας πως η νεοφιλελεύθερη πολιτική της Ευρωζώνης θα συνεχιστεί και μάλιστα πιο σκληρή, μια και η απάντηση του δημοψηφίσματος στην Αγγλία λανθασμένα έχει θεωρηθεί ως κίνηση εθνικιστική και ακροδεξιά.
 

Προβλήθηκε 558 φορές
Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριάντα πέντε (35) αλλοδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας και εξαρθρώθηκε την 14-11-2019 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Ο καιρός το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές και στο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος με πιθανότητα τοπικών βροχών από το μεσημέρι.

Ο καιρός την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Στην ανατολική χώρα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατα τόπους ισχυρές στην ανατολική Κρήτη και τις ανατολικές Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, στα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας (περιοχή Χαλκιδικής), στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα στις Σποράδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία από τα δυτικά και τα νότια θα εξασθενήσουν.

Φοροδιαφυγή: Λαβράκια έβγαλε η ΑΑΔΕ στις πωλήσεις μέσω ίντερνετ!

Στην φάκα της ΑΑΔΕ έπεσαν επιχειρήσεις που δεν δήλωναν πωλήσεις μέσω ίντερνετ. Απέκρυψαν πωλήσεις που φτάνουν τα 6 εκατομμύρια ευρώ! Από την Αθήνα έως την Θράκη οι περιπτώσεις που βγάζουν μάτια!