Συνελήφθη 30χρονος αλλοδαπός για κλοπές από λουόμενους σε παραλίες των Νοτίων Προαστίων

Στα πέριξ 23 Ιουλίου 2016

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 19-7-2016 στην περιοχή της Βούλας, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ένας 30χρονος υπήκοος Συρίας, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει τσάντα λουόμενου από ελεύθερη πλαζ στην ίδια περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Βούλας, ο 30χρονος δρούσε συστηματικά στις ελεύθερες παραλίες των Νοτίων Προαστίων, αφαιρώντας από τους λουόμενους τσάντες, πορτοφόλια, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών από παραλίες στη Βούλα, στη Βάρκιζα και στη Βουλιαγμένη.

Ο δράστης είχε αποφυλακισθεί προ πενταμήνου από Κατάστημα Κράτησης, όπου κρατείτο για κλοπές, με περιοριστικούς όρους,.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή και διατάχθηκε η προσωρινή του κράτηση. 

Προβλήθηκε 1476 φορές

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια