Έκαναν κόντρα με τα αυτοκινητά τους και σακάτεψαν δημοτική αστυνομικό

Στα πέριξ 24 Ιουλίου 2016

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της δημοτικής αστυνομικού η οποία χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια άγριας κόντρας δυο νεαρών οδηγών, χθες, μέρα μεσημέρι στη συμβολή των οδών Κύπρου και Αναπαύσεως, στην Αργυρούπολη.

Οι δυο ασυνείδητοι οδηγοί, ηλικίας 25 και 20 ετών, έκαναν κόντρες ταχύτητας με τα IX τους, στον πολυσύχναστο δρόμο, με κατεύθυνση προς τα Σούρμενα.

Η άτυχη γυναίκα έβαλε το σώμα της μπροστά, για να μην περάσουν ανεξέλεγκτα την διασταύρωση μικρά παιδιά.

Το τρελό αυτοκίνητο ανεβαίνοντας στο πεζοδρόμιο, την χτύπησε με δύναμη. Είναι χαρακτηριστικό πως έσπασε και τρία κολωνάκια που ξανά τοποθέτησε άμεσα ο δήμος.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως με εσωτερική αιμορραγία, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του Ευαγγελισμού.

Οι δυο νεαροί οδηγοί κρατήθηκαν στην Τροχαία Ελληνικού. Έλαβαν όμως προθεσμία για να απολογηθούν και αφέθηκαν ελεύθεροι. 

https://www.alfavita.gr

Προβλήθηκε 1437 φορές

 Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη: ''για όσα ονειρεύονται τα παιδιά είμαστε κοντά τους''.

Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ η παιδεία οφείλει κυρίως να δίνει σταθερά σημεία προσανατολισμού, δοκιμασμένες αξίες και καταξιωμένα ιδεώδη ως βάση του ζην, του συζήν και του ευζην.

Καλοριφέρ ''εξερράγη'' σε σχολείο - ''Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα''

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης – Υμηττού για επικίνδυνο περιστατικό στο 1ο Λύκειο Υμηττού, όπου σώμα καλοριφέρ εκτόξευσε καυτό νερό υπό πίεση μέσα σε αίθουσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εκπαιδευτικού.

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.