Το τηλεφώνημα στην μητέρα του Παντελή έγινε χθες τα ξημερώματα.

Άγνωστοι έσπασαν μέχρι και τον σταυρό στο εκκλησάκι που έφτιαξε η οικογένεια στο σημείο όπου και έχασε την ζωή του ο τραγουδιστής.

Και να ‘ταν μονο αυτο; Προχώρησαν και σε σκίσιμο των φωτογραφιών αλλά και σε υφαρπαγή των τιμαλφών που είχαν αφήσει στο σημείο οι θαυμαστές του τραγουδιστή.

Η μητέρα του αδικοχαμένου καλλιτέχνη έφτασε στο σημείο μισό ώρα μετά αντίκρισε την καταστροφή και με την βοήθεια των φίλων του συμμάζεψε τον χώρο.

Ερωτηματικά προκαλεί η κίνηση αυτή μιας και φαίνεται ολοφάνερα πως πρόκειται για εσκεμμένη κίνηση μίσους και οχι πράξη κλεφτών. 

Τριανταφυλλος Παντελιδης: «Δεν σέβονται την μνήμη του αδερφού μου»

Φωτογραφίες σκισμένες ,σπασμένα τζάμια, διαλυμένος σταυρός και ψυχολογία.

Ο ίδιος προσπαθεί να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από την καταστροφή. «Είναι χυδαιότητα. Μια ασέβεια άνευ προηγούμενου. Δεν ήταν κλέφτες η πλατό αλλο. Οι άνθρωποι ήθελαν να κάνουν ζημιά στο μνημείο. Προφανώς και είχαν πρόβλημα υπαρξιακό και παράλληλα πρόβλημα με τον Παντέλο. Ακόμη και τώρα που είναι νεκρός».

Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/

Προβλήθηκε 2385 φορές
Αποφυλακίζεται με βούλευμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν

Το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας αποφάσισε με βούλευμά του την αποφυλάκιση με όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου, του άλλοτε ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής