Συνεχίζεται ο αγώνας για το Ελληνικό

Στα πέριξ 27 Ιουλίου 2016

Συντάκτης: efsyn.gr

Συμβολική κατάληψη στα γραφεία της «Ελληνικό Α.Ε.» στο Σύνταγμα πραγματοποίησε το πρωί η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό, καταγγέλλοντας «το ξεπούλημά του στον όμιλο Λάτση, μέσα από μια διαδικασία παράνομη και σκανδαλώδη σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος».

Οι συγκεντρωμένοι έστειλαν μήνυμα σε κυβέρνηση και ΤΑΙΠΕΔ ότι «υπάρχουν δυνάμεις που αντιλαμβάνονται την απάτη τους και αντιστέκονται» και στις 2 το μεσημέρι έχουν προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου.

Διεκδικούν να ακυρωθεί η σύμβαση και όλη η διαδικασία παραχώρησης του Ελληνικού στον Λάτση, για να μείνει ζωντανή η δυνατότητα της δημιουργίας Μητροπολιτικού Πάρκου.

Απευθυνόμενοι στους πολίτες «που δέχονται καθημερινή πλύση εγκεφάλου», «τους λέμε ότι αν υλοποιηθούν τα σχέδια Λάτση οι αρνητικές συνέπειες θα είναι μεγάλες, σε βάρος του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής, σε βάρος των δικαιωμάτων τους, σε βάρος των μικρομεσαίων επαγγελματιών - εμπόρων, σε βάρος των εργαζομένων. 

Προβλήθηκε 957 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια