Πληροφορίες από τους πολίτες ζητεί η Τροχαία Πειραιά για να διερευνήσει τυχόν εμπλοκή Ι.Χ. αυτοκινήτου σε θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσικλέτα που σημειώθηκε το Σάββατο 24 Ιουλίου στη λεωφόρο Κηφισού.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 13:30 του περασμένου Σαββάτου, στη λεωφόρο Κηφισού 125 -127, στην περιοχή του Ρέντη, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Μοτοσικλέτα μάρκας ΥΑΜΑΗΑ και χρώματος μαύρου εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου οδηγού της.

Από το οπτικό υλικό που έχει συγκεντρώσει η Τροχαία Πειραιά, κρίνεται απαραίτητη η διερεύνηση τυχόν εμπλοκής - συμμετοχής στο δυστύχημα αυτοκινήτου, μάρκας FORD, μοντέλου FOCUS και χρώματος μπλε σκούρου.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες τέλεσης του τροχαίου ατυχήματος ή για το εν λόγω αυτοκίνητο καλείται να επικοινωνήσει με την Τροχαία Πειραιά στα τηλέφωνα 210-4139263, 210-4139254, 210-4139245. 

www.zougla.,gr

Προβλήθηκε 692 φορές
Ανακοινώνονται σήμερα τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων

Τέλος στην αγωνία των περίπου 100.000 υποψήφιων για εισαγωγή στις 77.970 θέσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μπαίνει σήμερα, καθώς μετά τις 12:00 θα αναρτηθούν στα σχολεία οι βαθμολογίες, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες και ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής πλατφόρμας του Υπουργείου Παιδείας.

Ελληνική Αστυνομία: #ExeisFoni.(συμβουλές για την προστασία από την σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων)

Χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες από την Ελληνική Αστυνομία προς τους πολίτες για την προστασία από την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στο πλαίσιο της κινητοποίησης της #ExeisFoni

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των πορτοφολάδων της Αθήνας: «Ξάφριζαν» χρήματα επιβατών στα μέσα μεταφοράς

Περισσότερες από 160 κλοπές πορτοφολιών και τιμαλφών από επιβάτες κυρίως σε μέσα μαζικής μεταφοράς, στην Αθήνα είχαν διαπράξει δύο συμμορίες, που εξαρθρώθηκαν από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Ασφάλειας Αττικής.