Της Ελένης Ηλιοπούλου.


Τέσσερις ώρες και εικοσιπέντε λεπτά είχε διάρκεια το χειρουργείο της Λεϊλά του θηλυκού σκύλου, που την... Παρασκευή 29 Ιουλίου ο Χρήστος Ζαρίφης πέταξε από το μπαλκόνι διαμερίσματος τρίτου ορόφου στην οδό Ιεροσολύμων 19-21 στην πλατεία Αμερικής.

Σύμφωνα με την Ελένη – Μαρία Μακρή, που είναι μεταξύ των αυτοπτών μαρτύρων, και κατήγγειλε τον δράστη στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί και το δεύτερο χειρουργείο.

 

Αν και για να καλυφθούν τα έξοδα έγινε των επεμβάσεων έγινε δημόσια έρανος κυρίως μέσω διαδικτύου, η κα Μακρή είπε στο www.zoosos.gr ότι ο κτηνίατρος, που έκανε την πρώτη επέμβαση και θα κάνει και το δεύτερο ορθοπεδικό χειρουργείο, θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Η γνωμάτευση του κτηνίατρου που έκανε το ορθοπεδικό χειρουργείο.

Η κα Μακρή δημοσίευσε σήμερα στο facebook την γνωμάτευση του κτηνιάτρου σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του ζώου.

Σε αυτή αναφέρεται ότι: «Ο σκύλος έφερε συντριπτικά ενδοαρθρικά κατάγματα με μετατόπιση στο κάτω τρίτο του αριστερού αντιβραχίου και στο κάτω τρίτο του αριστερού μηριαίου. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη χειρουργική επέμβαση που αφορούσε την ανάταξη και οστεοσύνθεση του αριστερού αντιβραχίου. Λόγω της σοβαρότητας του κατάγματος η διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης ήταν 4 ώρες και 25 λεπτά και ο σκύλος ανένηψε φυσιολογικά». 

από: http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Προβλήθηκε 6188 φορές
Μάτι: Έξι μόνο ένοχοι για την τραγωδία

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε πτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (29.04.24), έπειτα από μακρά ακροαματική διαδικασία.

Ο καιρός την Κυριακή 28 Απριλίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος.- Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.