Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση ενός πατέρα και της κόρης του, οι οποίοι αναζητούνταν για περισσότερες από 20 ημέρες από συγγενείς και αστυνομία.

Πατέρα και κόρη βρήκε ο ιδιοκτήτης αγροτεμαχίου, ο οποίος δεν είχε επισκεφτεί τον χώρο για έναν μήνα

Ο 68χρόνος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη Ελένη Λοϊζίδου εντοπίστηκαν νεκροί σε αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό Μπόρσι του Δήμου Ανδραβίδας, στην Ηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα του 68χρονου βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και της κόρης του σε απόσταση 100 μέτρων περίπου από αυτό.

Ο ιδιοκτήτης του αγροτεμαχίου ήταν αυτός που αντίκρισε πρώτος το μακάβριο θέαμα, ειδοποιώντας στη συνέχεια τις αρχές. Όπως έγινε γνωστό, δεν είχε επισκεφτεί τον χώρο για έναν μήνα περίπου.


Ο βοσκότοπος βρίσκεται σε απόσταση 45 χλμ. από το σημείο όπου εθεάθησαν για τελευταία φορά πατέρας και κόρη. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τραγική σύζυγος και μητέρα.

Δεν φέρουν εμφανή τραύματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο σοροί δεν φέρουν εμφανή τραύματα και έχει δοθεί εντολή για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, διαδικασία η οποία αναμένεται να ρίξει φως σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Ο Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η κόρη του Ελένη είχαν πάει για διακοπές στην Ηλεία. Εξαφανίστηκαν το απόγευμα της 16ης Ιουλίου από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας Δουνέικων.

Πηγή: patrastimes.gr, patrisnews.gr 

Προβλήθηκε 1944 φορές
Αποφυλακίζεται με βούλευμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν

Το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας αποφάσισε με βούλευμά του την αποφυλάκιση με όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου, του άλλοτε ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής