«Καφεμαντεία Greek Style» στο κινητό σας.

Μην εκπλήσσεστε είναι ακριβώς έτσι. Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο «μεγαλούργησε» για άλλη μία φορά. Το πρώτο διαδικτυακό καφεμαντείο είναι γεγονός και το δημιούργησε μία επιχείρηση από τη Θεσσαλονίκη.

Ήπιατε τον καφέ σας και δεν έχετε κάποιον να σας διαβάσει το φλιτζάνι ενώ θα το θέλατε; θέλετε να «μάθετε» την τύχη και το ριζικό σας ή απλά να γελάσετε με την παρέα σας. Τώρα μπορείτε μέσω της εφαρμογής «Καφεμαντεία Greek Style» που από τις αρχές Ιουλίου είναι διαθέσιμη σε όλα τα έξυπνα κινητά που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα android.

Τραβήξτε και στείλτε φωτογραφίες από τον πυθμένα του φλιτζανιού σας και οι καφετζούδες της εφαρμογής που σημειωτέον βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη ή έτσι διατείνεται το «Cafe Ωκεανός» που δημιούργησε την εφαρμογή, θα σας διαβάσουν το φλιτζάνι στα Ελληνικά ή Αγγλικά.

Οι καφετζούδες διαβάζουν το φλιτζάνι και σε δύο ακόμα γλώσσες στα Αραβικά και Τουρκικά γεγονός που σημαίνει ότι οι δημιουργοί της εφαρμογής δεν στοχεύουν μόνο στους Έλληνες της Ελλάδας και της διασποράς, αλλά και σε άλλες εθνότητες όπου η καφεμαντεία είναι διαδεδομένη.

 Το «Cafe Ωκεανός» που δημιούργησε την εφαρμογή, έχει «παράδοση» στο διάβασμα του καφέ.

Είναι μία καφετέρια που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη - είναι πολύ πιθανόν να την έχετε επισκεφθεί κιόλας- η οποία για πάνω από 20 χρόνια τώρα προσφέρει στους πελάτες της εκτός από το καφεδάκι τους και καφετζούδες που έναντι 10 ευρώ –τόσο μας είπαν ότι κοστίζει σήμερα- διαβάζουν την τύχη των θαμώνων στο κατακάθι του καφέ τους.

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί 24 ώρες το 24ωρο.

Εν τω μεταξύ, για να αποφευχθεί η υπερκόπωση των καφετζούδων υπάρχουν πολλές και ο περίεργος για το μέλλον του πελάτης, μπορεί να επιλέξει όποια θέλει.

πατήστε εδώ. Πιείτε τον ελληνικό καφέ σας άνετα στο σπίτι σας και ακολουθήστε όλα τα βήματα.
 
http://www.okeanosbar.com/

 

Προβλήθηκε 1973 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.